Likya Yolunu tanıtıyorlar

Fethiye-Antalya arasında yer alan tarihi Likya Antik Yolu’nu tanımak için İngiltere’den Fethiye’ye turlar düzenleniyor. Yürüyerek yöreyi gezmek için İngiltere’den Fethiye’ye gelen yürüyüş grupları, Likya Antik Yolu’nu...

Likya Yolunu tanıtıyorlar

Fethiye-Antalya arasında yer alan tarihi Likya Antik Yolu’nu tanımak için İngiltere’den Fethiye’ye turlar düzenleniyor. Yürüyerek yöreyi gezmek için İngiltere’den Fethiye’ye gelen yürüyüş grupları, Likya Antik Yolu’nu tanıyor. Özdumanlar Acentesi tarafından Fethiye-Ölüdeniz, Ölüdeniz-Antalya arasında iki grup halinde başlatılan yürüyüş bir hafta olarak planlandı. Fethiye-Antalya arasındaki Likya Yolu yürüyüşünün 22 gün sürdüğünü, bu grupların önümüzdeki yıl tekrar gelerek, aynı yolu kaldığı yerden yürümeye devam edecekleri bildirildi.

Profesyonel Rehber Naim Sür eşliğinde Likya Yolu’nu tanımaya çalışan İngiliz turistler, yöreyi muhteşem güzellikte bulurlarken, “Hem bitki örtüsü, hem de denizle kuşbakışı yerler muhteşem” diye konuştular.

Özdumanlar Acentesi Yetkilisi, Abdullah Aydın da bu turu alternatif turizm hareketini canlandırmak, yöreyi tanıtmak için yaptıklarını söyledi.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.