Likya Teneriffa'da tanıtıldı

Çoğunluğu Almanya'dan 3 bin 500 dolayında seyahat acentasını çatısı altında toplayan RTK (Raiffeisen-Tours-Kooperation) tarafından İspanya'nın Teneriffa adasında düzenlenen ve Bin dolayında seyahat acentası sahibi, çalışanı,...

Likya Teneriffa'da tanıtıldı

Çoğunluğu Almanya'dan 3 bin 500 dolayında seyahat acentasını çatısı altında toplayan RTK (Raiffeisen-Tours-Kooperation) tarafından İspanya'nın Teneriffa adasında düzenlenen ve Bin dolayında seyahat acentası sahibi, çalışanı, tur operatörleri, hotel temsilcileri ve turizm basınından temsilcilerin katılımıyla düzenlenen toplantıda Likya bölgesinin tanıtımı yapıldı.

Kısa bir süre önce kurulan Tourism Marketing-Germany (TMG) ve YDA Dalaman Havalimanı tarafından birlikte yürütülen çalışma ile Likya Bölgesi Teneriffa'da Alman ve Avrupalı seyahat acentalarının ilgi ve bilgisine sunuldu. TMG yetkilileri ve çalışanları 3 gün boyunca Teneriffa'da seyahat acentaları, tur operatörleri ve turizm medyası temsilcileri ile birebir sıcak ilişkiler kurarak bölgenin tanıtımı yolunda önemli ilişkiler gerçekleştirdiler. 3 günlük program kapsamında Teneriffa adasının başkenti Santa Cruz'daki kongre merkezinde düzenlenen ve 100 dolayında katılımcının stand açtığı bir günlük ama kapsamlı turizm fuarında açılan TMG-Dalaman Havalimanı standında, Türkiye Cumhuriyeti Berlin Kültür Müşavirliği ile işbirliği yapılarak sağlanan Likya bölgesine ait boşürler katılımcılara dağıtılırken, gün boyu Türkiye tanıtım videoları ekrana yansıtıldı.

Bölgeyle ilgili katılımcılara yönelik kapsamlı bir anket çalışmasına 250 dolayında seyahat acentası temsilcisi katıldı ve bu kişilerin görüşleri tespit edildi. Bölgeden bazı otellerin broşürlerinin de yer aldığı ve katılımcılara ulaştırıldığı “Işığın Ülkesi Likya” standına katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

3 bin 500 seyahat acentasının üye olduğu RTK'nın başkanı Thomas Bösl ve TÜRSAB'ın kardeş kuruluşu Almanya'daki tüm seyahat acentaları ve turizm kuruluşlarının resmi üst birliği DRV'nin başkanı Norbert Fiebig TMG-Dalaman Havalimanı standını ziyaret ettiler.

RTK Başkanı Thomas Bösl burada yaptığı açıklamada TMG tarafından Likya bölgesinin tanıtımı için hazırlanan projenin Almanya pazarı için çok önemli olduğunu ve bu projeyi desteklediklerini dile getirdi.

Işığın Ülkesi Likya standında yapılan anket çalışmasına katılan katılımcılara yönelik bir piyango çekilişi de düzenlendi. Bölgeden 3 otelin katkılarıyla düzenlenen çekilişte ilk üç kişiye her şey dahil bir haftalık tatil hediye edildi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.