Lider’in seminerleri sürüyor

Geçtiğimiz aylarda açılarak eğitim hizmetlerine başlayan Lider Akademi, açıldığı tarihten bu yana öğrencileri ve memur adaylarını uzman ekibi ile geleceğe hazırlıyor. Lider Akademi bu doğrultuda bugüne kadar sınava girecek...

Lider’in seminerleri sürüyor

Geçtiğimiz aylarda açılarak eğitim hizmetlerine başlayan Lider Akademi, açıldığı tarihten bu yana öğrencileri ve memur adaylarını uzman ekibi ile geleceğe hazırlıyor. Lider Akademi bu doğrultuda bugüne kadar sınava girecek öğrenci ve memur adaylarını çeşitli alanlarda eğitim seminerleri verdi.

Gerçekleştirilen eğitim seminerleri ile ilgili olarak Lider Akademi’den yapılan açıklamada, eğitim çalışmalarına bundan sonra da devam edileceği belirtilerek şu bilgiler verildi:

“Mayıs ayı içinde Muğla Sanayi ve Ticaret Odasında; Sınava Son Bakış adı altında Eğitim Bilimleri, Matematik, Coğrafya, Tarih, Türkçe ve Vatandaşlık konularında seminer çalışmalarımız oldu. Öğrencilerimizin yoğun katılımı ve ilgisiyle seminerlerimiz başarılı oldu.Amaç öğrencilerimize sınava girmeden önce son bir tekrar ve olası soru tarzlarını göstermek, öğrencilerimizin başarı oranlarını yükseltmekti.

Seminer çalışmalarımıza katılan tüm öğrencilerimize 2014 KPSS Güncel Konular kitapçığı hediye edilmiştir. Ayrıca öğrencilerimizin internet ortamından da dersleri talip edebileceği, uzman kadromuzun anlatımlarıyla hazırlanan Uzaktan Eğitim şifresi de ücretsiz verilmiştir.

2014 KPSS sınavına girecek öğrencilerimizin başarı oranlarını yükseltmek adına yaptığımız ücretsiz Genel Kültür-Genel Yetenek, KPSS-A Grubu, Eğitim Bilimleri ve Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi deneme sınavları da öğrencilerimiz için faydalı olmuştur. Türkiye Geneli olan tüm bu sınavlardan özellikle öğrencinin kendisini çok fazla deneyemediği ÖABT (Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi) alanına ağırlık verildi. Sınıf Öğretmenliği, Türkçe Öğretmenliği, Matematik Öğretmenliği , Fen ve Teknoloji Öğretmenliği, Sosyal Bilgiler Öğretmenliği ve İngilizce Öğretmenliği branşlarında öğrencilerimiz sınava girmiş ve Türkiye geneli olan bu deneme sınavlarında öğrenci 7000 kişi içerisinde kendisini görme fırsatı bulmuştur.

Yapılan bu seminer ve deneme sınavları faaliyetlerine katılım sağlayan öğrencilerimiz tarafından tam not almış ve kurumumuza olumlu geri dönüşlerini görmekteyiz. Seminer faaliyetlerimizle öğrencilerimizin dersler konusundaki eksikliklerini giderdiklerini ve sınava daha donanımlı gireceklerini bilmekteyiz.

Muğla'da bir ilk olarak İcra Müdür Yardımcılığı kursunu açtığımızı ve bu konuda öğrencilerimizi başarıya ulaştıracağımızı belirtmek isteriz.

15 yıllık kurum kültürümüz ve tecrübemizle ve ilk günkü heyecanımızla şirin Muğla'da doğru tercihimiz olup yüzünüzü güldürmeye devam edeceğiz.”

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.