KYK Bahar Turnuvası sona erdi

Muğla Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurdunda kalan erkek öğrenciler arasında düzenlenen Bahar Kupası Turnuvasında dereceye giren takım ve öğrencilere madalya ve kupaları düzenlenen bir törenle verildi.Muğla Kredi ve Yurtlar Erkek yurdunda...

KYK Bahar Turnuvası sona erdi

Muğla Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurdunda kalan erkek öğrenciler arasında düzenlenen Bahar Kupası Turnuvasında dereceye giren takım ve öğrencilere madalya ve kupaları düzenlenen bir törenle verildi.

Muğla Kredi ve Yurtlar Erkek yurdunda kalan öğrenciler arasında bu yıl 17.sinin düzenlendiği ve Bilardo Üç Bant-Amerikan, Masa Tenisi, Futbol, Satranç ve Voleybol dallarında düzenlenen turnuva sona erdi. Turnuvanın final karşılaşması Şırnakspor ile Dirilişspor arasında oynanan futbol maçı ile sona ererken, final maçını Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Cavit Okur, Menteşe Müftüsü Aslan Çıtır, KYK İl Müdürü Ömer İlman, Kötekli Gençlik Merkezi Müdürü Oktay Tavas ve öğrenciler izledi.

KYK Muğla İl Müdürü Ömer İlman turnuvanın sonunda düzenlenen madalya ve kupa töreninde yaptığı konuşmada; “Törenimizde emeği geçen personelimize ve dostluk, kardeşlik duygularını sergileyen ve geliştiren tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Amacımız gençliğimizi kötü alışkanlıklardan korumak ve onları güzel etkinliklerle kendi becerilerini sergilemelerini sağlamak. Turnuvamız yaklaşık bir ay sürdü. Turnuvamıza 750 öğrenci aktif olarak katıldı. 16 kupa ve 95 madalya verirdik” dedi.

Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Üniversite gençliğinin böyle spor etkinlikleriyle boş zamanlarını geçirmiş olmaların önemli olduğunu belirterek, “Bu tür etkinliklere katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Finale kalan takımlarımız centilmence maç yaptı. Gençlerimizin bu tür etkinlikle verdiği mesaj anlamlıdır. Tüm gençlerimizi kutluyorum” dedi.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.