Kursiyerlere sertifikaları verildi

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Belediyesi’nin düzenlediği Ev ve Süs Hayvanları Satışını Yapan ve Yapacak Olanlara Yönelik Eğitim Programının sertifikalarını katılımcılara Muğla Belediyesi hizmet binasında...

Kursiyerlere sertifikaları verildi

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Belediyesi’nin düzenlediği Ev ve Süs Hayvanları Satışını Yapan ve Yapacak Olanlara Yönelik Eğitim Programının sertifikalarını katılımcılara Muğla Belediyesi hizmet binasında verdi.

Muğla Belediyesi’nin 21.02.2014 tarihinde düzenlediği Ev ve Süs Hayvanları Satışını Yapan ve Yapacak Olanlara Yönelik Sertifikalı Eğitim programının sertifikaları, Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün tarafından katılımcılara verildi.

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Ev ve Süs Hayvanlarını satanlar ya da hobi olarak besleyenlere verilen eğitimin Muğla Belediyesi’nin sosyal etkinliklerinden birisi olduğunu söyledi. Başkan Gürün; “Muğla merkezden ve ilçelerden gelen talepler doğrultusunda, Muğla Belediyesi tarafından 4 defa sertifikalı eğitim kursumuz açılmış, bu kurslardan 100 den fazla hemşerimiz yararlanmış ve sertifika sahibi olmuştur. Son kursumuza İzmir ve Kocaeli ilinden de katılımcılar oldu. İhtiyaç duyulması ve talep gelmesi halinde bu tür sertifika ve benzer eğitim programları, 30 Mart Yerel seçimlerinden sonra Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde gerçekleştirilecektir.” dedi.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.