MUĞLASPOR DAYANIŞMA GECESİNDE PETEK DİNÇÖZ SAHNE ALDI

Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) lider takımı Muğlaspor Kulübü, Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde Dayanışma Gecesi düzenledi. 2.devre öncesi moral ve motivasyon için düzenlenen gecede sevilen sanatçı Petek Dinçöz sahne aldı.

MUĞLASPOR DAYANIŞMA GECESİNDE PETEK DİNÇÖZ SAHNE ALDI

Şampiyonluk için mücadele veren Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) lider takımı Muğlaspor Kulübü, Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde Dayanışma Gecesi organize etti.

Ligin 2.devre öncesi moral ve motivasyon için düzenlenen geceye; Muğla Valisi İdris Akbıyık, AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, CHP Muğla Milletvekili Gizem Özcan, MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç ve yönetimi, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, belediye başkan adayları ve çok sayıda taraftar katıldı.

424899235-18304887436122467-5967638137316833637-n.jpg

Gecede sevilen sanatçı Petek Dinçöz sahne aldı ve yeşil beyaz sevdalılarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Petek Dinçöz’ün konseriyle renklenen gecede taraftarlar birlik beraberlik içinde doyasıya eğlendi.

424666127-18304887406122467-2161981337358185652-n.jpg

Geceye özel tasarlattığı yeşil elbisesiyle sahne alan Dinçöz, her zaman Muğlaspor’un yanında olduğunu söyledi.

Öte yandan düzenlenen gecede Muğlaspor’a destek veren iş insanları ve firmalara protokol tarafından ödül verildi.

muglahabergorsel-9.jpg

“MUĞLASPOR SADECE MENTEŞENİN DEĞİL, MUĞLA’NIN ORTAK DEĞERİDİR”

Muğlaspor’un Menteşe’nin değil, tüm 13 ilçenin takımı olduğunu söyleyen Muğla Valisi İdris Akbıyık, “9 branşta 1000’e yakın sporcuyla adeta bir okul gibi faaliyet gösteren Muğlaspor’umuzu, başkan ve yönetimini, futbolcuları, teknik kadrosunu ve takımını yağmur çamur demeden her daim destekleyen taraftarlarını tebrik ediyor, bu desteğin artarak devam etmesini diliyorum. Muğlaspor sadece Menteşe’nin değil Bodrum’un, Milas’ın, Yatağan’ın, Kavaklıdere’nin, Ula’nın, Marmaris’in, Datça’nın, Köyceğiz’in, Ortaca’nın, Dalaman’ın, Fethiye’nin ve Seydikemer’in yani tüm Muğla’nın ortak değeridir” diye konuştu.

muglahabergorsel-7.jpg

“SPOR DAYANIŞMADIR”

Gecede konuşma yapan Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç ise, “Spor ve özellikle futbol; mücadeledir, dayanışmadır, emektir, birbirinizin yerine fedakarlık yapmaktır, alın teridir, ortaklıktır, aynı hedef için yürümektir. Aynı zamanda kaynaşmaktır, dostluktur, arkadaşlıktır, birleştirici bir güçtür, barıştır, kardeşliktir. Takımınızın gol sevinci esnasında sağınız ve solunuzdakilerin kim olduğuna bakmaksızın onlar ile sevincinizi paylaştığınız, takımınız gol yediğinde de yine sağınız ve solunuzdakilerin kim olduğuna bakmaksızın onlar ile üzüntünüzü yaşadığınız. Spor ve özellikle futbol, en büyük sivil toplum örgütü ve dolayısıyla büyük bir sosyal projesidir. Bunun ispatı bu salondaki farklı siyasi partileri, farklı ideolojileri, farklı etnik yapıları, farklı cinsiyetleri farklı yaş gruplarını bir araya getiren büyük Muğlaspor'dur. Kısacası spor çok ama çok şeydir. Beraber başarmaktır. Bu şehrin esnafı, pazarcısı, sanayicisi, mühendisi, mimari, müteahhidi, mermercisi, emekçileri, bürokratları, siyasileri özellikle taraftarları, basını kısacası bütün şehir takımına sahip çıktı. Bu salondaki siz harika Muğla halkı ve Muğlaspor sevdalıları ile gurur duyuyoruz. Daha önce başarıldıysa bu birlik ve beraberlik ruhu ile daha fazlasını başaracağız. Beraber başaracağız" diye konuştu.

muglahabergorsel-5.jpg

HABER: SİNEM KARAKAYA

Bu haber toplam 674 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.