MİLAS’TA DENİZDE HORTUM OLUŞTU
Milas ilçesinde etkili olan sağanak yağış ve fırtınanın ardından Ören Mahallesi açıklarında deniz üzerinde hortum meydana geldi. Sahile ve liman açıklarına kadar ilerleyen doğa olayı, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.
Muğla genelinde etkisini gösteren sağanak yağışın ardından fırtına da etkili oldu. Olumsuz hava koşullarıyla birlikte Milas’ın Ören Mahallesi sahilinde deniz üzerinde hortum oluştu. Deniz yüzeyinde dönerek ilerleyen hortum, kıyıya yakın noktalara kadar ulaştı.
Vatandaşlar o anları kaydetti
Ören Marina açıklarında meydana gelen hortumu gören vatandaşlar, yaşanan doğa olayını cep telefonu kameralarıyla görüntüledi. Koyu bulutların altında denizden gökyüzüne doğru uzanan hortumun görüntüleri dikkat çekti.
Hortumun karaya ulaşıp ulaşmadığı ve herhangi bir zarara neden olup olmadığına ilişkin ilk haberlerde farklı bilgiler yer alırken, olayla ilgili resmî bir açıklama paylaşılmadı.

Kaynak:YAREN ENGÜLES
Bu haber toplam 124 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.