Asrın Felaketi Muğla’da Sergiyle Anıldı ​​​​​​​

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen büyük deprem felaketinin yıldönümü dolayısıyla Muğla’da anma programı düzenlendi. AFAD Muğla İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Muğla Güzel Sanatlar Lisesi tarafından Rüya Park AVM’de sergi düzenlendi.

Asrın Felaketi Muğla’da Sergiyle Anıldı ​​​​​​​

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen asrın felaketi olarak adlandırılan depremin 1.yılında, hayatını kaybeden vatandaşları anmak için Muğla’da bir dizi program düzenlendi.

muglahabergorsel-15.jpg

Program çerçevesinde AFAD Muğla İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Muğla Güzel Sanatlar Lisesi tarafından Rüya Park AVM’de sergi düzenlendi.

muglahabergorsel-11.jpg

Sergide, Muğla Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından deprem konulu yapılan resimler ve deprem bölgesinde görev yapmış Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü Arama Kurtarma ekiplerince çekilen fotoğraflar sergilendi.

muglahabergorsel-17.jpg

Sergiye; Muğla Vali Yardımcıları Mehmet Eriş ve İsmail Soykan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, AFAD İl Müdürü Vekili Gülgün Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ve Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü, görevliler ve öğrenciler katıldı.

muglahabergorsel-19.jpg

Resim ve fotoğrafları tek tek inceleyen Vali Yardımcıları Mehmet Eriş ve İsmail Soykan ile protokol üyeleri, görevlilerden ve öğrencilerden bilgi aldı.

HABER: SİNEM KARAKAYA

muglahabergorsel-13.jpg

Bu haber toplam 758 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.