ADAY ADAYI ÖZCAN’DAN ŞEHİTLER İÇİN LOKMA HAYRI

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Mehmet Kubilay Özcan, Pençe-Kilit operasyonunda şehit olan askerler için Perşembe Pazarı girişinde lokma hayrında bulundu.

ADAY ADAYI ÖZCAN’DAN ŞEHİTLER İÇİN LOKMA HAYRI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Mehmet Kubilay Özcan, Pençe Kilit Harekâtı bölgesinde hain terör örgütü PKK / YPG tarafından yapılan saldırı sonucunda şehit olan 12 Mehmetçik için Perşembe Pazarı girişinde lokma hayrı yaptı.

buyuksehir-okcularinin-bulundugu-milli-takim-dunya-ucuncusu-oldu-2023-12-28t124913-826.jpg

Vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Mehmet Kubilay Özcan, “Bugün yatağımızda huzur ve güven ortamı içinde uyuyabiliyorsak bunu kahraman Mehmetçiklerimize borçluyuz. Vatan savunmasında canlarını seve seve feda eden bütün şehitlerimizi sevgi, saygı ve minnetle anıyorum. Son yapılan hain saldırıda şehit olan kahraman Mehmetçiklerimizi ve tüm şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Şehit olan Mehmetçiklerimizin ailesine tüm ulusumuza sabır ve baş sağlığı diliyorum. Biz de bugün bu kahraman şehitlerimizi lokma döktürerek anmak istedik” dedi.

buyuksehir-okcularinin-bulundugu-milli-takim-dunya-ucuncusu-oldu-2023-12-28t124947-413.jpg

HABER: SİNEM KARAKAYA

Bu haber toplam 663 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.