Krediden aslan payı Bodrum’a

MUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Cem Yaşar Bodrum Belediyesi’nde katıldığı bir toplantı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Muğla Valisi Amir Çiçek,...

Krediden aslan payı Bodrum’a

MUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Cem Yaşar Bodrum Belediyesi’nde katıldığı bir toplantı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Muğla Valisi Amir Çiçek, valilik olarak kendilerinin Muğla genelinde alt yapı çalışmaları için ellerinde bütçe bulunduğunu ancak Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin bunu kullanamadığını söylemişti. Konuyla ilgili gazetecilerin sorusu üzerine Cem Yaşar şunları söyledi:

“Bununla ilgili biz daha önce müracaatımızı yaptık turizm il müdürümüz vasıtasıyla. Bununla ilgili bazı doküman ve evraklarda eksikliğimiz var, bunları tamamlama aşamasındayız. Önümüzdeki günlerde müracaatımızı tekrar yenileyeceğiz, bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bodrum da dahil bütün ilçelerimiz dahil yatırıma yönelik işlerimizle ilgili müracaatımızı yapacağız”

Cem Yaşar Ayrıca Dünya Bankasının İller Bankası aracılığıyla sunmuş olduğu bir kredinin olduğunu belirterek sözlerine şu şekilde devam etti: “Bununla ilgili geçen mecliste karar alındı. 207 Milyon bir kredi borçlanmasıyla ilgili. Tabi biz meclis kararından itibaren müracaatımızı Dünya Bankası kredisi için yapacağız. Bunun ne kadarını verirler, bunu yapılacak fizibilite çalışmasının ardından belirler. Bu 207 Milyonluk kredi içerisinde 160 Milyonu Bodrum ile ilgili altyapı çalışmasını kapsamaktadır. Diğer kredilerle ilgilide görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.