“Köylü ve çiftçiye gereken desteği vereceğiz”

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice, Ziraat Odası Başkanı aynı zamanda Muhtarlar Birliği Dernekleri Federasyonu Muğla Şube Başkanı Mehmet Baştuğ’u ziyaret...

“Köylü ve çiftçiye gereken desteği vereceğiz”

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice, Ziraat Odası Başkanı aynı zamanda Muhtarlar Birliği Dernekleri Federasyonu Muğla Şube Başkanı Mehmet Baştuğ’u ziyaret etti. Yenice, meslek odalarının çok önemli olduğunu, tarım ve hayvancılıkta köylü ve çiftçiye gereken desteği vereceklerini söyledi.

Klasik manada belediyeciliğin bittiğini, belediyenin parke ve bordör taşı döşemekten ibaret olmadığını belirten Yenice; “Belediyelerin yöredeki ekonominin lokomotifi olması gerekiyor. Çünkü biz bu yörenin fakirliklerini kıramazsak hiçbir şeyi çözemeyiz. O açıdan meslek odaları çok önemli. Yeni yasada da belediyelere verilmiş bir görev var. Belediyeler tarım ve hayvancılığı destekleyecek her türlü hizmeti yapmakla görevliler. Biz hem köylümüze hem çiftçimize ürünlerinin pazarlanması, projelerinin desteklenmesi belediyemizin imkanlar ölçüsünde bunu taahhüt ediyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.