Köyceğiz Portakılı Eskişehir’de tanıtıldı

Köyçeğiz Portakalı’nı markalaştırma çalışmaları kapsamında ülke genelinde düzenlenen fuarlara katılan Köyceğiz ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Eskişehir Tarım Fuarı’nda stant açıp hem portakalı hem...

Köyceğiz Portakılı Eskişehir’de tanıtıldı

Köyçeğiz Portakalı’nı markalaştırma çalışmaları kapsamında ülke genelinde düzenlenen fuarlara katılan Köyceğiz ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Eskişehir Tarım Fuarı’nda stant açıp hem portakalı hem de Köyceğiz’i tanıttı. Oldukça ilgi gören stantta vatandaşlar severek tükettikleri Köyceğiz Portakalı’nın nasıl yetiştiğini yetkililerden dinledi.

Daha önce dev firmaların katılım sağladığı uluslararası fuarlarda “Köyceğiz Portakalı” adıyla stant açan, köyceğizi ve köyceğiz portakalını tanıtan ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Enver Aydın, şimdi de Eskişehir Tarım Fuarında Köyceğiz Portakalı adıyla stant açtı. 07 Nisan 2013 tarihlerinde açık olacak fuarda Köyceğiz Portakalına ilginin oldukça yoğun olduğunu belirten Enver Aydın "Eskişehir gibi Anadolu'nun en önemli kentlerinde Köyceğizi tanıtmak bize büyük haz veriyor. Buradaki insanların ilgisi bizi çok mutlu etti. Bu ilgiyi doğru yolda olduğumuzun bir kanıtı olarak yorumluyoruz. Her zaman söylediğim gibi köyceğiz portakalı hak ettiği değeri buluncaya kadar bu çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Bilindiği gibi Köyceğiz Portakalı’nın tanıtımı için daha önce İstanbul, Antalya, Milas fuarlarında da aynı şekilde stant açılmıştı.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.