KORKMAZ, “CHP İKTADIRIN KUYRUĞUNA TAKILMIŞ”

Demokrasi paketi hakkında basın açıklaması yapan MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, iktidara ve ana muhalefet partisine yüklendi. CHP’nin demokrasi paketindeki bazı maddelerine sahip çıktığını ileri süren Korkmaz, “Demek...

KORKMAZ,  “CHP İKTADIRIN KUYRUĞUNA TAKILMIŞ”

Demokrasi paketi hakkında basın açıklaması yapan MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, iktidara ve ana muhalefet partisine yüklendi. CHP’nin demokrasi paketindeki bazı maddelerine sahip çıktığını ileri süren Korkmaz, “Demek oluyor ki, ana muhalefet partisi de iktidarın kuyruğuna takılmış gitmektedir” dedi.

Demokrasi paketi hakkında MHP il başkanlığı binasında basın açıklaması yapan, MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, ilk olarak AKP’ye daha sonra ise CHP’yi eleştirdi. Paket ile birlikte AKP ve pkk’nın birlikte olduğunu öne süren Korkmaz, “Dikkat edilecek olursa paket AKP-pkk birlikteliğini ortaya koyuyor. Bu paketle iktidar terör örgütü pkk’nın alanını genişletmiştir” dedi. Paketin bazı maddelerine CHP’nin sahip çıktığını da iddia eden, Korkmaz, “Demek oluyor ki, ana muhalefet partisi de iktidarın kuyruğuna takılmış gitmektedir” diye konuştu.

“BAŞBAKAN BÖLÜCÜLÜK YAPMIŞTIR”

Andımız ve anadilde eğitime de değinen Korkmaz, şunları söyledi;

“Ana dilde eğitimin olmayacağını söyleyen Başbakan, daha sonra çark etmiş, ana dilde eğitimin özel okullarda başlanacağını söylemiştir. Bu çark etme, İmralı canisi ile bir pazarlık içinde olunduğunu gösteriyor. Daha sonra bu eğitimi genişleteceğini de belirtmiştir. Bunun anlamı bölücülüktür. Başbakan, bu konuda bölücülük yapmıştır. Türk ve Türkiye adlarından korkan bugünkü iktidar, andımızı da ortadan kaldırarak bir Türk düşmanlığına daha imza atmıştır. MHP olarak biz, bu yapılanları kabul etmiyoruz. Mücadelemiz meşru zeminde sürecektir. Ne mutlu Türk’üm diyemeyen AKP ve CHP genel başkanlarına da bir anlam veremiyorum.  Neden andımızı kaldırdılar; çünkü ilk kelimesi “Türküm” olduğu için rahatsızlık duyduklarından dolayı kaldırılmıştır.”

“HERKES MUTLAKA SANDIĞIA GİTMELİ”

Türkiye’nin bir dönüm noktasında olduğunu iddia eden İl Başkan Korkmaz, “ 30 mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel idareler seçimleri. Türkiye’nin önünü açması bakımından önemlidir. Bu iktidara ders vermek zamanı gelmiştir. Bütün Türk milleti, milliyetçilerin, vatan severlerin, Yörük’üm, Türkmen’im diyenlerin mutlaka sandığa gitmesi ve oy kullanmasını istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.