Kökten: Muğla bir hazine ve kültür şehri

AK Parti Muğla Milletvekili AdayıHasan Kökten, Muğla Öğretmenevinde partilileriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltıya  İl Başkanı İhsan Küreci, Kadın ve Gençlik Kolları yetkilileri üyeleri, diğer...

Kökten: Muğla bir hazine ve kültür şehri

AK Parti Muğla Milletvekili AdayıHasan Kökten, Muğla Öğretmenevinde partilileriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltıya  İl Başkanı İhsan Küreci, Kadın ve Gençlik Kolları yetkilileri üyeleri, diğer milletvekili adayları Yelda Erol Gökcan ve Elvan Göçer ile çok sayıda partili katıldı.

Ekinlikte birer konuşma yapan adaylar Gökcan ve Göçer, Muğla’da başarıyı yakalayacaklarına olan inançlarını dile getirdiler.

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı İnşaat Hasan Kökten burada yaptığı konuşmasına geçtiğimiz günlerde Ankara’da görüştüğü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun selamı Muğlalılara ileterek başladı.

Muğla’nın bir hazine olduğunu hatırlatarak sözlerine devam eden Kökten, şunları söyledi:

“Muğla bir kültür şehri. Allah’ın izni ile 7 Haziran seçimlerinde Muğla’da büyük bir başarıyı yakalayacağız. Ben buna inanıyorum. Bizler Muğla ve Türkiye’nin 2023 vizyonu için nefer olduk. Bu bizi sırtımıza bir yük değil bir gurur ve onur olarak yüklendi. BU onurlu yükü tüm Muğla halkının desteği işe hep birlikte taşıyacağız. Muğla ve Türkiye olarak en iyiyi yakalamak adına durmadan çalışmamız gerekiyor. Bizlerin en büyük desteği siz değerli dava arkadaşlarımızsınız. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi ‘Durmak yok yola devam.’ Allah’ın izni ile bu davada başarılı güzel Muğla için çalınmadık kapı, gidilmedik yer bırakmayacağız. Kısa sürede canla başla çalışacağız. Tek derdimiz Muğla.”

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.