Kökten, esnafların sorunlarını dinledi

AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Kökten, Bodrum’da esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek görüşmelerde bulundu.Milletvekili seçilmesinin ardından Muğla genelinde vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelen AK Parti Muğla Milletvekili...

Kökten, esnafların sorunlarını dinledi

AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Kökten, Bodrum’da esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek görüşmelerde bulundu.

Milletvekili seçilmesinin ardından Muğla genelinde vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelen AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Kökten, bu kez Bodrum’da beraberinde Bodrum İlçe Teşkilatı Başkanı Çiğdem Demiralp ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Bodrum İlçe merkezinde faaliyet gösteren esnaflar, taksiciler ve vatandaşlarla görüşmelerde bulunan Milletvekili Hasan Kökten, gazetecilere bir dizi açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Kökten, yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

“Bodrum’daki esnafımızın ne düşündüğü, hükümetin neler yapması gerektiği konusundaki düşünceleri ve hükümetimizden beklentileri konusunda görüşmelerde bulunduk. Bodrum’daki sezonun esnafa ne kadar katkı kattığı noktasında görüş aldık. Kendilerine bu sezonun daha bereketli olması için hayırlı işler diledik.”

Açıklamasının ikinci bölümünde Şanlıurfa Suruç’ta ve Adıyaman’da meydana gelen terör saldırılarında ölen vatandaşlar ve asker için başsağlığı dileyen AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Kökten; partisinin ve milletvekili arkadaşlarının terör konusunda ortak görüşü olduğunu ifade ederek; “Ülkemizin birlik ve beraberliği bizler için çok önemli. Şanlıurfa Suruç ile Adıyaman’da meydana gelen olay ve şehit olan askerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve ülkemize başsağlığı diliyorum. Ülkemizin birliği beraberliği için hem iç hem de dış düşmanlara müsaade etmeyeceğiz."

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.