Köklü’den üyelerine duyuru

Yatağan Şoförler Odası Başkanı Nizamettin Köklü’den üyelerine yönetim kurulu adına sevindirici haber verdi.Yatağan Şoförler Odası başkanı Nizamettin Köklü, hükümetin kamu borçlarının yeniden yapılandırılması konusunda...

Köklü’den üyelerine duyuru

Yatağan Şoförler Odası Başkanı Nizamettin Köklü’den üyelerine yönetim kurulu adına sevindirici haber verdi.

Yatağan Şoförler Odası başkanı Nizamettin Köklü, hükümetin kamu borçlarının yeniden yapılandırılması konusunda çıkardığı yasalardan üyelerinin faydalanması için açıklama yaptı.

Köklü yaptığı yazılı açıklamada; “19.08.2016 tarih 29806 sayılı resmi gazetede yayınlanan 6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin diğer hükümler başlıklı 2. maddesinin 8. fıkrası uyarınca, esnaf ve sanatkârlar meslek kuruluşları kanunu kapsamında borçlar yeniden yapılandırılacaktır. Bu kapsamdaki bilgiler konfederasyonumuz tarafından 70 sayılı genelge ile bildirilmiştir. Odamıza bağlı üyelerimiz yapılandırmadan yararlanmaları için 31 Ekim 2016 tarihine kadar yatağan Şoförler ve Otomobililer Odasına gelip borçlarını yapılandırması konusunda bilgilendirilecektir.  Yapılandırmadan faydalanmaları üyelerimizin menfaati icabadır tüm üyelerimize duyurulur.”dedi.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.