Kocadon’a turizm ödülü

Bodrum’a ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a, Turizmin Gelişmesine En Uzun Katkı Sağlayan Belde Ödülü verildi.Turizmin can damarı Bodrum, İstanbul’da düzenlenen 18. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat...

Kocadon’a turizm ödülü

Bodrum’a ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a, Turizmin Gelişmesine En Uzun Katkı Sağlayan Belde Ödülü verildi.

Turizmin can damarı Bodrum, İstanbul’da düzenlenen 18. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’ndan “Turizmin Gelişmesine En Uzun Süre Katkı Sağlayan Belde” ödülüyle döndü. Ödül, BOYTAV ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a verildi.

Turizm profesyonellerinin buluşma noktası 18. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda odrum standı bu yıl da ödülle taçlandırıldı.

30 Ocak - 2 Şubat 2014 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nın son gününde düzenlenen ödül töreninde Bodrum’a “Turizmin Gelişmesine En Uzun Süre Katkı Sağlayan Belde” ödülü verildi.

Ekin Fuar Direktörü Hacer Aydın tarafından verilen ödülü Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon aldı. Başkan Mehmet Kocadon, tanıtım faaliyetlerini arttırarak devam edeceklerini belirterek, “Bodrum’un tanıtımı için birçok fuara katılıyoruz, EMITT de bunlardan birisi. Bizi bu ödüle layık gördükleri için Hacer Hanıma ve organizasyon yetkililerine teşekkür ediyorum. Bodrum’un tanıtımı için çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.

İki yıl üst üste EMITT’ten ödülle dönen Bodrum standı, geçtiğimiz yıl da en iyi stant ödülünü almıştı.70 ülkeden 4500 katılımcının yer aldığı EMITT Fuarı, dünyanın 5. büyük turizm fuarı konumuna sahip. Fuarı, 2013 yılında Türkiye ve dünyadan 131 bin ziyaretçiyi ağırlamıştı.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.