KIZILAY KADIN KOLLARI'NDAN YABANCI ÖĞRENCİLERE YARDIM

Türk Kızılay Menteşe Şubesi bünyesinde oluşturulan Kadın Kolları Yönetimi Kazakistan ve Özbekistanlı öğrencilere gıda paketleri ulaştırdı.Türk Kızılay Menteşe Şubesi Kadın Kolları Yönetimi faaliyetlerine başladı.Kızılay...

KIZILAY KADIN KOLLARI'NDAN YABANCI ÖĞRENCİLERE YARDIM

Türk Kızılay Menteşe Şubesi bünyesinde oluşturulan Kadın Kolları Yönetimi Kazakistan ve Özbekistanlı öğrencilere gıda paketleri ulaştırdı.

Türk Kızılay Menteşe Şubesi Kadın Kolları Yönetimi faaliyetlerine başladı.

Kızılay Menteşe Şubesi bünyesinde geçtiğimiz Çarşamba günü oluşturulan Kadın Kolları Yönetimi, Menteşe'de ikamet eden ihtiyaç sahibi Kazakistan ve Özbekistanlı öğrenciler ile ihtiyaç sahibi temel gıda malzemelerinden oluşan yardım paketleri ulaştırdı.

Türk Kızılay Menteşe Kadın Kolları Başkanı Hatice Dilhun Sukan ilerleyen süreçlerde ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yeni proje çalışmaları olacağını söyledi.

Sukan, "Geçtiğimiz Çarşamba günü Türk Kızılay Menteşe Şubesi bünyesinde Kadın Kolları Yönetimi'mizi oluşturduk. Türk Kızılay’ı olarak Coronavirüs salgını nedeniyle sıkıntılar çeken ihtiyaç sahibi halkımıza, yine halkımızın verdiği güçle destek olmaktayız. Bugün ihtiyaç sahibi bazı ailelerimiz ve Menteşe'de ikamet eden ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde (MSKÜ) eğitim gören yabancı uyruklu öğrencilerimize, gıda yardımımızı yaptık. Yardımlarımızı tüm Menteşe genelinde sürdürüyoruz. Bizim belirlediğimiz yerlerde değil, gelen talepler doğrultusunda çalışmalarımıza yön veriyoruz. Elimizin uzandığı her yere gitmeye çalışacağız." diye konuştu.

GÜZİDE KASIM

Bu haber toplam 146 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.