Kış Kursları kayıtları sürüyor

Muğla Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, farklı yaşlardan kişilerin başvurabileceği Halk Oyunları Kursu açıyor.Muğla Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, 9-13 yaş küçükler, 14-17 yaş gençler, 18 yaş ve üzeri yetişkinler...

Kış Kursları kayıtları sürüyor

Muğla Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, farklı yaşlardan kişilerin başvurabileceği Halk Oyunları Kursu açıyor.

Muğla Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, 9-13 yaş küçükler, 14-17 yaş gençler, 18 yaş ve üzeri yetişkinler olmak üzere üç kategoride Halk Oyunları kursu açıyor. Başvuruların 16 Eylül-31 Ekim tarihleri arasında Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde yapılacağı kurslar Muğla Belediyesi Halk Oyunları ekibinin alt yapısını oluşturacak.

Ayrıca, Muğla Belediyesi Kış Dönemi kursları için 2 Eylül’de başlayan başvurular devam ediyor.

Muğla Belediyesi’nin yoğun ilgi gören Kış Dönemi Kursları, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi, Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi, Sekibaşı Kadın Dayanışma Merkezi ve Şaraphane’de yapılacak. Kursa katılmak isteyen vatandaşlar kurs başvuru formu ile birlikte, Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası olan kimlik fotokopisi ve bir adet vesikalık fotoğraf ile başvurabilecek.

Yetişkin gruplarına yönelik ücretsiz toplam 21 kurs, Uygulamalı Tiyatro, Yağlı Boya Resim, Bilgisayarlı Tasarım, Kırkyama, Bağlama, Gitar, Keman, Oyalar, Kumaş Boyama, Modern Dans, Takılar(misinalı-çivili, örme düğümlü), Halk Oyunları, Satranç, Ebru, Çeyiz Ürünleri Hazırlama, Elde Antep İşi, Hesap İşi, Basit Nakış İğne Teknikleri, Brezilya Nakış, Elde Kurdela İşi, Elde Tel Sarma, Tel Kırma, Pul Boncuk İşi, Elde Suzeni, Elde Türk İşi, Dantel Angles, Dekoratif Ahşap Süsleme ve Cam Boyama dallarında açılacak.

Muğla Belediyesi Kış Dönemi Kurslarına başvurular 30.09.2013 tarihine kadar Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’ne yapılabilecek. Birden fazla kursa başvurmak isteyen vatandaşlar istenen belgeleri her kurs için ayrı ayrı düzenleyecek. Ayrıca devam zorunluluğu olan kursların bitiminde kursiyerlere kurs bitirme belgesi verilecek.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.