Kırmızı ışıkta geçince kaza yaptı

Fethiye’de bir kadın sürücünün kullandığı araç, kırmızı ışıkta beklemeden yola devam edince diğer şeritten geçmekte olan motosiklete çarptı. Kaza anı ise mobese kameralarına saniye saniye yansıdı.Kaza, Maliye Kavşağı’nda...

Kırmızı ışıkta geçince kaza yaptı

Fethiye’de bir kadın sürücünün kullandığı araç, kırmızı ışıkta beklemeden yola devam edince diğer şeritten geçmekte olan motosiklete çarptı. Kaza anı ise mobese kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kaza, Maliye Kavşağı’nda meydana geldi. Ayşe Lawton’un kullandığı 06 MA 514 plakalı aracı ile dikkatsizlik sonucu kırmızı ışıkta yoluna devam edince, bu sırada kendi yoluna devam eden Saffet Yörük’ün kullandığı 09 EK 784 plakalı motosikletle çarpıştı.

Motosiklet sürücüsü Saffet Yörük, çarpmanın etkisiyle sürüklenip, yere düştü. Kaskı bulunan motosiklet sürücüsü kazada yaralandı. Olay yerine sağlık ekibi istendi. 112 acil ambulans ekibi gelinceye kadar çevreden yardıma koşan vatandaşlar, yerde yatmakta olan bu yaralı gence şemsiye tutarak, yağmurdan korumaya çalıştı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.