Kiraz Festivaline büyük katılım

Bu yıl 15’ncisi düzenlenen Nif Kiraz Festivali Fethiye Belediyesi tarafından yapıldı.Nif Mahallesi meydanında yoğun bir katılımla gerçekleşen etkinlikte Fethiye Belediyesi Mehteran Takımı ve Konya’dan gelen Mevlana Semazen Gurubu,...

Kiraz Festivaline büyük katılım

Bu yıl 15’ncisi düzenlenen Nif Kiraz Festivali Fethiye Belediyesi tarafından yapıldı.

Nif Mahallesi meydanında yoğun bir katılımla gerçekleşen etkinlikte Fethiye Belediyesi Mehteran Takımı ve Konya’dan gelen Mevlana Semazen Gurubu, sema gösterisi ve İlahi konseri sundu.

Kiraz Festivaline Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ile yerli yabancı çok sayıda turist ve vatandaş katıldı. Etkinlik Fethiye Belediyesi Mehteran Takımının gösterileriyle başladı.

Nif köyünde yürüyüş yapan Mehteran Takımı, konser alanında da mini bir konser verdi. Mehteran takımının ardından, Osman Batur Keser Tasavvuf müziği ve ilahileri ile sahne aldı.

İftar vaktine yakın bir süre kala okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile ezanı bekleyen vatandaşlar ardından okunan ezan ile hep birlikte iftar açtı. Yemek sonrası Kiraz ve dondurma ikram edilen izleyiciler, Konya’dan gelen Mevlana Semazen Grubu’nun gösterileri ve İlahi Konseri ile keyifli bir Ramazan akşamının mutluluğunu yaşadı.

Nif Mahalle Muhtarı Ferhat Uysal, Kiraz festivalinin sadece Nif’i değil, yakın mahalle ve ilçeri de tanıtım açısından ilgilendirdiğini ifade ederek; Festival aynı zamanda birlik ve beraberliğimize ciddi katkılar sağlıyor. İnşallah ürünlerimizde bol ve bereketli olur. Organizsayonu gerçekleştiren Fethiye Belediyesi’ne, Başkanımız Behçet Saatcı’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

“Ucube yasaya rağmen Nif’e hizmetimiz devam edecek”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise konuşmasına, köy halkının bol ve bereketli ürünler almasını temenni ederek ve herkesin Ramazan Ayı’nı kutlayarak başladı.

Başkan Saatcı “ Öncelikle, festival alanını köye kazandıran Fen işleri ekibime ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Böyle gösteri ve konserlerin buralarda yapılabilme imkanı önemli. Biz, sizlerin desteğini unutamayız. Ucube Büyükşehir yasasına ve tüm zorluklara rağmen, Nif’e hizmetimiz her anlamda devam edecek. İnşaallah sizler de işlerinizde hayırlı bereketli kazançlar elde edersiniz ve hep böyle mutlu ve huzurlu günler yaşarsınız” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.