Kıraç, MHP’liler için söyledi

Ünlü şarkıcı Kıraç, MHP Bodrum Belediye Başkanı Adayı Mehmet Tosun’un seçim organizasyonunda partilileri ve sevenlerini coşturdu.Milliyetçi Hareket Partisi’nden Bodrum ilçe Belediye Başkanı Adayı Mehmet Tosun yaptığı...

Kıraç, MHP’liler için söyledi

Ünlü şarkıcı Kıraç, MHP Bodrum Belediye Başkanı Adayı Mehmet Tosun’un seçim organizasyonunda partilileri ve sevenlerini coşturdu.Milliyetçi Hareket Partisi’nden Bodrum ilçe Belediye Başkanı Adayı Mehmet Tosun yaptığı miting sonrasında ünlü sanatçı Kıraç konser verdi. Seçim yasağı öncesi son mitingini yapan Tosun, Bodrumlulara seslendi. Meclis üyelerini tanıtan Tosun’a ünlü oyuncu Mehmet Aslan da destek verdi. Mikrofonu eline alan ünlü oyuncu birçok arkadaşının rengini belirtmemesi için uyardığını ifade ederek, “Birçok arkadaşım sanatçı olduğum için rengimi belli etmememi söylemişti. Ama ben bu kalabalığı görünce çok duygulandı. Ne Mutlu Türküm diyene” dedi.

Konser öncesi sahneye çıkan Kıraç ise MHP’li meclis üyeleri ve Bodrum Belediye Başkan aday Tosun ile birlikte 10’cu yıl marşını söyledi. Ünlü sanatçı Kıraç daha sonra sevilen şarkılarını seslendirdi. Yaklaşık 3 saat boyunca sahnede kalan ünlü sanatçıya ilginin yoğun olması ise dikkatlerden kaçmadı.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.