Kenevirleri ilaç niyetine ekmiş!

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde bir sera içerisinde yaklaşık 4 bin kök Hint keneviri, 20 kilogram kubar esrar ile 3 bidon damıtılmış esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, şeker hastası olduğu için ilaç niyetine...

Kenevirleri ilaç niyetine ekmiş!

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde bir sera içerisinde yaklaşık 4 bin kök Hint keneviri, 20 kilogram kubar esrar ile 3 bidon damıtılmış esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, şeker hastası olduğu için ilaç niyetine ekim yaptığını iddia etti.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ile Seydikemer İlçe Jandarma Komutanlığının birlikte gerçekleştirdiği operasyonda ekilmiş vaziyette yaklaşık 4 bin kök Hint keneviri ele geçirildi. Başta Fethiye ve Seydikemer olmak üzere çeşitli eğlence mekanlarında tüketilmesi için üretildiği öğrenilen Hint kenevirleri için seçilen seranın dört bir yanının sera ve çitlerle çevrili olması dikkat çekerken bir başka dikkat çeken konu ise Hint kenevirlerinin ekili olduğu serada ilk bakışta fasulye görünmesi oldu. Seradaki kenevirler askerler tarafından sökülerek imha edilmek üzere götürülürken, savcılığa sevk edilen sera sahibi H.A. ise hint kenevirlerini şeker hastası olduğu için ektiğini söylediği öğrenildi. Çobanlar Mahallesi Tekeler Mevkiinde yaklaşık 2 dönüm sera içerisinde ekili olarak yakalanan hint kenevirleri ile ilgili olarak jandarma çok yönlü olarak soruşturma başlattı.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.