KENETLEN MUĞLA TAKIMINA SAHİP ÇIK…

Zaman destek zamanı, zaman kenetlenme zamanı, zaman tek yürek olma zamanı, zaman düştüğümüz yerden kalkma zamanı.Muğlaspor’umuz bugünlerde adeta bir kurtuluş mücadelesinde. Bugüne kadar yapılan yanlışlıklar ve ısrarla...

KENETLEN MUĞLA TAKIMINA SAHİP ÇIK…

Zaman destek zamanı, zaman kenetlenme zamanı, zaman tek yürek olma zamanı, zaman düştüğümüz yerden kalkma zamanı.

Muğlaspor’umuz bugünlerde adeta bir kurtuluş mücadelesinde. Bugüne kadar yapılan yanlışlıklar ve ısrarla bu yanlışlara devam edilmesinin ardından yıllardır yönetimlerde özveriyle görev yapan, maddi manevi hep kulübün yanında olan İşadamı Ali Çakır ligin bitimine dört hafta kala kulübe başkan oldu. Kısaca anlatmak gerekirse sağlık sorunları nedeniyle başkanlık görevinden ayrılan Abdurrahman Uçar, Ali Çakır’a adeta ölmüş bir kulübün morg bekçiliğini teslim etti.

Göreve gelir gelmez arkadaşları ile birlikte duyarlı bir şekilde hareket edem Ali Çakır maddi ve manevi olarak takımı rahatlattı. Bu sevdaya inanan herkes Başkan Çakır ve yönetimine sahip çıkmalı ve desteklemeli. Ligde Çine, Aydın Büyükşehir ve Yıldızspor ile düşme potasında bulunan Muğlaspor geçtiğimiz hafta sonu altın değerinde bir puanla Muğla’ya döndü. Şampiyon adayı Alaçatıspor ile golsüz berabere kalan yeşil beyazlı kulüp aldığı bir puanla moral buldu.

Ligde bu hafta sonu kendi sahasında yine ligin güçlü ekiplerinden Yeşilovaspor’u konuk edecek olan Muğlaspor’umuz bu maçı kurtuluş maçı ilan etti. Bu önemli maçta takımımızı yalnız bırakmamalıyız. Tüm şehir kenetlenmeli, tek yürek olmalıyız. Ben bu sevdaya önem veren yediden yetmişe herkesi bu önemli maçta tribünlerde görmek istiyorum.

Bu şehrin kenetlendiği zaman neler yapabildiğini daha önce Konya’da oynadığımız ve 3. Lig’e yükseldiğimiz maçta herkes gördü. Şimdi bu hafta sonu oynanacak olan Yeşilova maçında başta Sayın Valimiz olmak üzere milletvekillerimizi, belediye başkanlarımızı, bürokratlarımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı, demokrasimizin vazgeçilmezleri muhtarlarımızı, vefakar taraftarlarımızı maça davet ediyor, tek yürek olmaya çağırıyorum.  Yeşil beyaz en büyük Muğlaspor.

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.