Kemer Doğanspor Profesyonel Ligte

Bölgesel Amatör Lig Playy Off karşılaşmalarının tümünü kazanan Kemer Doğanspor Voleybol Takımı 3. Lige yükseldi. Yıllardır amatör liglerde mücadele eden kulüp, böylelikle voleybol branşında profesyonel lige yükselmiş...

Kemer Doğanspor Profesyonel Ligte

Bölgesel Amatör Lig Playy Off karşılaşmalarının tümünü kazanan Kemer Doğanspor Voleybol Takımı 3. Lige yükseldi. Yıllardır amatör liglerde mücadele eden kulüp, böylelikle voleybol branşında profesyonel lige yükselmiş oldu.

13-14-15 Şubat tarihlerinde Aydın Atatürk Kapalı Spor Salonunda karşılaşmalar sonucunda Seydikemer temsilcisi Kemer Doğanspor, Muğla Büyükşehir Belediyesporla karşılaştığı son maçını da kazanmasını bildi ve adını 3’üncü Lige yazdırdı. Muğla Şampiyonu olarak katıldığı play off maçlarında kendisi gibi 3. Lig mücadelesi veren Denizli Halk Eğitimspor’u 3-0, Isparta Yıldızspor’u da 3-1 ile geçen Kemer Doğanspor, yine ilk iki maçını kazanan Muğla Büyükşehir Belediyespor’la karşılaştı. Büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada tay brek seti ile karşılaşmayı 3-2 kazanan Kemer Doğanspor, adını 3. Lige yazdırdı. Karşılaşma sonrası kupayı alan Kemer Doğansporlu voleybolcular ve yöneticiler büyük sevinç yaşarken; Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz de Aydın’da oynanan karşılaşmanın ardından Kulüp Başkanı Süleyman Abalı’yı arayarak önümüzdeki galibiyeti kutladı.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.