Kediler gidene kadar eşi eve gelmeyecek

Bodrum İlçesinde, haberi olmadan evine giren kedinin doğum yaptığını görüp şaşıran ev sahibi, şimdi onlara özenle bakıyor.Evinin bir odasını kedilere tahsis eden ev sahibi, anne kediyi yavrularına bol süt verebilmesi için...

Kediler gidene kadar eşi eve gelmeyecek

Bodrum İlçesinde, haberi olmadan evine giren kedinin doğum yaptığını görüp şaşıran ev sahibi, şimdi onlara özenle bakıyor.

Evinin bir odasını kedilere tahsis eden ev sahibi, anne kediyi yavrularına bol süt verebilmesi için özel mama ve ton balığıyla besliyor. Bu arada rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olan ev sahibinin eşinin, doktor tavsiyesi üzerine kediler evden gidene kadar gelemeyeceği belirtildi.

Daha önce evinin içerisinde görüp kovaladığı kedinin bir süre sonra evin etrafında dolaştığını ve pencereden girmeye çalıştığını fark eden 57 yaşındaki Kadir Öner, evin kapısını açtığında kedi içeriye girdi. Kedinin gittiği odada bir bazanın altına girdiğini gören Öner, 25 yaşındaki oğlu Ömer Öner ile bazanın altında kedi ararken kedinin 4 yavru doğurmuş olduğunu fark etti. Bunun üzerine Öner, daha önce kovaladığı kedinin yavruları olduğunu görünce o odayı davetsiz misafirlerine tahsis etti.

Özel mama ve ton balığı alıp beslediği kedi ile yavrularını evinde ilk gördüğünde çok şaşırdığını belirten evli ve 4 çocuk babası Kadir Öner, şöyle konuştu: “Dışarıya bırakacaktık ancak hava bozuktu. Ölürler diye düşündük. Evde kalsın dedik. Onları veterinere götürdük. Aşılarını yaptırdık. Anne kedi hasta olmuş ona ilaç aldık. Bu odada artık onlar kalıyor. Bu odada oğlum kalıyordu o başka odaya geçti. Odaya kimse girmiyor”

Kediyi ilk gördüklerinde kovaladığından söz eden Kadir Öner, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sanırım o zaman doğum yapmak için kendisine yer arıyormuş. Doğum yaptığı odanın penceresini gündüz havalandırmak için açıyorduk. Sinekliği yırtıp içeri girmiş. Kovaladıktan bir süre sonra pencereler ve dış kapı kapalıyken eve girmeye çalıştığını fark ettim. Dış kapıyı açtığımda hemen içeriye girdi. Demek ki ilk gördüğümüzden birkaç gün sonra yeniden camdan girip orada doğum yapmış”

Kadir Öner şimdiye kadar 5-6 kez kedi beslediğini belirtirken, esprili bir yaklaşımla “Sanırım 20 tane torunum var” dedi.

Kadir Öner, şu an Adapazarı’nda olan eşinin geçirdiği rahatsızlık nedeniyle ameliyat olduğunu ve kedileri evden gidene kadar evlerine gelmeyeceğini söyledi. Öner, eşinin ameliyat olduğunu belirterek "Doktoru evde kedi köpek gibi evcil hayvan olmaması gerektiğini söylemiş. Evde kedilerin olduğunu duyunca gelmedi. Yavrular büyüyünce onları bir yere vereceğiz. Odayı da temizledikten sonra eşim eve gelecek” dedi.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.