Kazalar ucuz atlatıldı

Fethiye ilçesine bağlı Göcek beldesi sınırları içinde 10 dakika arayla meydana gelen 2 kazada 3 kişi yaralandı.Dalaman İstikametinden Fethiye istikametine giden Havva Ayazoğlu (23) yönetimindeki 48 D 5774 plakalı otomobil, havanında...

Kazalar ucuz atlatıldı

Fethiye ilçesine bağlı Göcek beldesi sınırları içinde 10 dakika arayla meydana gelen 2 kazada 3 kişi yaralandı.

Dalaman İstikametinden Fethiye istikametine giden Havva Ayazoğlu (23) yönetimindeki 48 D 5774 plakalı otomobil, havanında yağışlı, yolun da kaygan olması nedeniyle Göcek beldesi sınırları içinde kontrolden çıktı. Yoldan çıkan araç şarampole yuvarlanırken, kazada otomobil sürücüsü Havva Ayazoğlu ile otomobilde yolcu olarak bulunan Necmiye Yaman (24) yaralandı.

Bu kazadan yaklaşık 10 dakika sonra yine çok yakın bir noktada 2. kaza meydana geldi. Dalaman İstikametinden Fethiye istikametine doğru seyir halinde olan Köksal Savaş (34) yönetimindeki otomobil yine sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Yol kenarındaki çam ağaçlarını parçalayan araç yaklaşık 40 metre uçuruma yuvarlandı.

Kazanın ardından olay yerine gelen Göcek Belediyesi Arama Kurtarma Ekipleri Köksal Savaş’ı araçtan çıkartırken, 2 kazada yaralanan 3 kişi de ambulanslarla Fethiye Devlet hastanesine kaldırıldı.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.