Kazadan çıktı barınağa koştu

HAYDOST Başkanı Türkan Dağdelen, sokaklara terk edilmiş kedi ve köpekleri besledikten sonra geri dönerken geçirdiği kazanın şokunu atlatır atlatmaz yine HAYDOST Barınağındaki kedi ve köpeklerinin başına döndü.HAYDOST Başkanı...

Kazadan çıktı barınağa koştu

HAYDOST Başkanı Türkan Dağdelen, sokaklara terk edilmiş kedi ve köpekleri besledikten sonra geri dönerken geçirdiği kazanın şokunu atlatır atlatmaz yine HAYDOST Barınağındaki kedi ve köpeklerinin başına döndü.

HAYDOST Başkanı Türkan Dağdelen’e geçmiş oldun ziyaretinde bulunan hayvan sevenler; “Hayvan barınağını kendi imkanları ile kurup, sokak hayvanlarının bakımını üstlenen hayırsever Türkan hanımın yaptığı kazayı üzüntü ile öğrendik. Kendisine geçmiş olsun diyoruz. Sakak hayvanların bakımı kendisinin mucize eseri yaşamasına sebep oldu diye düşünüyoruz. Eğer kazada yaşamını yitirmiş olsaydı şu anda barınakta bulunan kedi ve köpekleri onun gibi bakan birisini bulmak zor olurdu. Allah kendisini korudu; büyük geçmiş olsun diyoruz” dediler.

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz da, “Dalaman sınırları içinde yer alıp, Bülüşlü Mevkiinde bulunan Hayvan Barınağı’nın sorumlusu Türkan Dağdelen’in geçirdiği kazayı geçmiş olsun diyorum. Burnu bile kanamadan kazayı atlatması büyük bir şans. Tekrar kendisine geçmiş olsun ” diye konuştu.

Bu haber toplam 110 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.