Kaymakamlık Turnuvası bitti

Bodrum ilçe Kaymakamlığının düzenlediği Futbol Turnuvası Umurça Yükselspor ile Yeniköy Doğanspor takımları arasında yapılan mücadele ile sona erdi.Bodrum Şehir Stadyumunda yapılan müsabakayı Umurça Yükselspor 2 -1 kazanarak...

Kaymakamlık Turnuvası bitti

Bodrum ilçe Kaymakamlığının düzenlediği Futbol Turnuvası Umurça Yükselspor ile Yeniköy Doğanspor takımları arasında yapılan mücadele ile sona erdi.

Bodrum Şehir Stadyumunda yapılan müsabakayı Umurça Yükselspor 2 -1 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Bodrum Şehir Stadyumunda Umurça Yükselspor ile Yeniköy Doğanspor arasında yapılan final müsabakasını Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Garnizon Komutanı Albay Ahmet Şevki Ulugün, Bodrum Belediye Başkan Vekili Hüseyin Yıldızhan, Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın, Göl Türkbükü Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaynar, Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, daire amirleri başta olmak üzere çok sayıda vatandaş izledi.

Yapılan müsabakanın ardından Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan turnuvada dereceye giren takımlara kupalarını takdim etti. Kaymakam Dr. Gödekemrdan “Turnuvamız bugün sona erdi. Bu sene oldukça yoğun bir katılımla turnuvamızı gerçekleştirdik. Katılan tüm takımlarımıza, destek veren tüm kurumlara teşekkür ediyorum” dedi.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan tarafından yıllar sonra yeniden düzenlenerek Köy ve Mahalleler arası kaynaşmanın sağlanması ve vatandaşların spor yapmasını teşvik etmek sebebi ile düzenlenen turnuva 1 ay sürdü. 14 Aralıkta başlayan turnuvada toplam 29 takım mücadele etti.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.