Kaymakamlık Turnuvası başladı

Bodrum İlçe Kaymakamlığı tarafından organize edilen Bodrum Kaymakamlık Futbol Turnuvası açılış törenin ardından oynanan Yeniköy Yeni DoğanSpor-Kumbahçe takımlarının müsabakasıyla başladı.Bodrum Kaymakamlığı tarafından...

Kaymakamlık Turnuvası başladı

Bodrum İlçe Kaymakamlığı tarafından organize edilen Bodrum Kaymakamlık Futbol Turnuvası açılış törenin ardından oynanan Yeniköy Yeni DoğanSpor-Kumbahçe takımlarının müsabakasıyla başladı.

Bodrum Kaymakamlığı tarafından organize edilen turnuvaya Bodrum Mahalle ve Köylerinden 17 takım kayıt yaptırdı. Geçmiş yıllarda yaşanan heyecanların yeniden yaşanması için planlanan turnuvanın açılış töreninde konuşan Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, "Eskiden Bodrum'da mahalleler arası köyler arası çok güzel karşılaşmalar turnuvalar olurmuş. Bu maalesef birkaç yıldır yapılamamış. Bizden bu turnuvayı organize etmemizi istediler bizde eskiden olduğu gibi bu turnuvayı düzenlemeye karar verdik. 17 Takımla bu turnuvayı başlatıyoruz. Bu turnuva heyecana dostluğa kardeşliğe vesile olur diye düşünüyorum. Ben bu turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

Turnuvanın açılışına Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, mahalle muhtarları ve takım temsilcileri katıldı. Kaymakam Mehmet Gödekmerdan'ın başlama vuruşu ile turnuvanın ilk maçı oynanmaya başladı. Oldukça heyecanlı geçen müsabakanın ilk yarısı 4-0 Yeniköy Doğanspor'un üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da maça ağırlığını koyan Yeniköy Doğan Spor karşılaşmayı 5-0 kazandı.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.