Kaymakam’dan Ticaret Odasına ziyaret

Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz, Muğla Sanayi ve Ticaret Odası (MUTSO) Ortaca Temsilciliğine nezaket ziyaretinde bulundu. Yapılan ziyarette Kaymakam HüseyinYılmaz’ı Sanayi ve Ticaret Odası Üyeleri’nden Sedat Tuncer, Kamil...

Kaymakam’dan Ticaret Odasına ziyaret

Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz, Muğla Sanayi ve Ticaret Odası (MUTSO) Ortaca Temsilciliğine nezaket ziyaretinde bulundu. Yapılan ziyarette Kaymakam HüseyinYılmaz’ı Sanayi ve Ticaret Odası Üyeleri’nden Sedat Tuncer, Kamil Akçabel, N. Fatih Dağdelen, Sarıgerme Muhtarı Musa Varol, Habil Muslu ve Hasan Şahin karşıladı.

Ziyaretin bir nezaket ziyareti tanışma ve kaynaşma olduğunu bildiren Kaymakam Hüseyin Yılmaz; Ortaca’da yeni yapılacak olan Sanayi ve Ticaret Odası Ortaca Temsilciliğine ait bina ve bina yeri hakkında sohbet edip, Oda Üyelerinden bilgi aldı.

Ziyarette bölgeye yapılacak olan yatırımlar ve işler hakkında konuşmalar yapıldı.

Kaymakam Yılmaz; Büyükşehirde Ortaca’nın çok hızlı gelişeceğine inandığını ve bu gelişmede Ortaca’nın önünün açık olduğunu söyledi.

Sanayi ve Ticaret Odası Ortaca Temsilcisi Sedat Tuncer yapılan ziyaretle ilgili olarak; “Öncelikle Kaymakamımız Yılmaz’a bu inceliğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Güzel bir atmosferde geçen ziyarette; İlçemiz için neler yapabiliriz konularını masaya yatırdık. Çözüm önerilerini konuştuk” dedi.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.