Kaymakam’dan Saatcı’ya ziyaret

Büyükşehir yasası ile ilçe statüsüne kavuşan Seydikemer’in ilk Kaymakamı Muammer Köken, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundu. Ziyarette gazetecilere konuşan Köken, “Başkanın başarılı çalışmalarını...

Kaymakam’dan Saatcı’ya ziyaret

Büyükşehir yasası ile ilçe statüsüne kavuşan Seydikemer’in ilk Kaymakamı Muammer Köken, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundu. Ziyarette gazetecilere konuşan Köken, “Başkanın başarılı çalışmalarını hepimiz biliyoruz. Bize ziyarete gelmişlerdi. Buradan Seydikemer’e destek verdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Samimi ortamda geçen ziyarette değerlendirmelerde bulunan Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, “Sayın Başkanımıza iadeyi ziyarette bulunduk. Yeni ilçe açılışında eksik olmasınlar geldiler. Başkanımızın başarılı çalışmalarını hepimiz biliyoruz. Kendilerine teşekkür ediyorum. Seydikemer’e de destek verdiler. İnşallah diyaloglumuz daha iyi, daha güzel yerlere ulaşır. Kendilerine ev sahipliği yaptığı için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Saatcı, “Bizim görevimiz milletimize hizmet etmektir”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, “Tabi daha önce bir tane kaymakamımız vardı. Şimdi ise iki tane Kaymakamımız oldu. 20 kilometre ileride bir kaymakamımız, kardeşimiz daha var. Bu yüzden şanslıyız. Ben zaten kendisine ziyarette de ifade etmiştim. Kendisi Seydikemer’in ilk Kaymakamı. İlk olmak zordur ama ilk olmanın verdiği çok büyük keyifler vardır. Çünkü her şeyi kendiniz yaparsınız, her şey kendi kontrolünüzde olur. Sayın Kaymakamımız da bu bilgi ve deneyimiyle inanıyorum ki, Seydikemer’in unutulmazları arasına girecek. Nasıl bizim binamızda Belediye Başkanı arkadaşlarımızın ilkinin resmi en baştaysa, Sayın Kaymakamımın resmide Seydikemer Kaymakamlık binası durduğu sürece en başta olacak. Kendisine kolaylıklar diliyorum. Biz hep beraberiz. Bir aileyiz. Hepimizin görevi Saygıdeğer milletimize hizmet etmektir” dedi.

Bu haber toplam 54 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.