Kaymakam Özkan’a ziyaretler sürüyor

Yatağan Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in Antalya İli Alanya İlçesine tayini çıkmasından sonra Geçtiğimiz günlerde Yatağan Kaymakamlığı makamına oturan Gökay Özkan’a ziyaretler devam ediyor. Özkan’ın  son ziyaretçileri...

Kaymakam Özkan’a ziyaretler sürüyor

Yatağan Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in Antalya İli Alanya İlçesine tayini çıkmasından sonra Geçtiğimiz günlerde Yatağan Kaymakamlığı makamına oturan Gökay Özkan’a ziyaretler devam ediyor. Özkan’ın  son ziyaretçileri AK Parti İlçe  Başkanı Osman Koç, yönetim kurulu üyeleri, Maden-İş Şube Başkanı Süleyman Girgin, TES-İş Şube Başkanı Fatih Erçelik idi.

Kaymakam Özkan AK Parti yöneticileriyle tek tek tanışıp sohbet etti. Ayrıca personelin rahat ortamda faydalı çalışma yapması için  ilçeye kısa zamanda Hükümet Konağı, Adliye Binası yapılmasının faydalı olacağını dile getirdi. AK Parti İlçe  Başkanı Osman Koç, Adliye Binası, Hastane, ve Polis Müdürlüğü binası yapımı  için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Maden-İş Şube Başkanı Süleyman Girgin, TES-İş Şube Başkanı Fatih Erçelik’de,  Kaymakama nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirttiler. Kaymakam Özkan, Sendika başkanlarıyla da bir süre sohbet edip karşılıklı olarak bilgi ve görüş alışverişinde bulundu.

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.