Kaymakam müdürlerle bir araya geldi

Muğla Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde gerçekleşen toplantıda, Menteşe Kaymakamı Menteşe ilçe sınırları içinde görev yapan okul müdürleri ile bir araya geldi.Toplantıda konuşan Kaymakam Arslan, “Muğla’nın Büyükşehir...

Kaymakam müdürlerle bir araya geldi

Muğla Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde gerçekleşen toplantıda, Menteşe Kaymakamı Menteşe ilçe sınırları içinde görev yapan okul müdürleri ile bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Kaymakam Arslan, “Muğla’nın Büyükşehir olması ile yeni kurulan Menteşe ilçesine 9 Eylül’de görevime başladım. Hükümet Konağımız tahsis edilinceye kadar mülkiyeti İl Özel İdaresi’ne ait olan eski Bayındırlık İl Müdürlüğü binasını kullanacağız. 2014’ün başından itibaren İlçe İdare Kurulunu çalıştırmak suretiyle resmen iş ve işlemlerimize başlayacağız. Sabırlı, planlı, disiplinli, azimli bir şekilde çalışılması gereken bir süreç olacak. İnşallah bizden beklenen asli unsurumuz olan kamu hizmetini layıkıyla yerine getireceğiz”dedi.

Merkez ve köy okullarında görev yapan okul müdürlerinin görev yaptıkları okullarını tanıtmalarının ardından, Okulların fiziki yapıları, eğitim öğretimin kalitesi ve Gönül elçileri Projesi’nin ikinci ayağı olan “Kadınların Meslek Edindirilmesi”yle ilgili konular görüştü.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.