Kaymakam kırsalı karış karış dolaşıyor

Milas Kaymakamı Eren Arslan kurum amirleriyle birlikte gittiği Kapıkırı’da vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyerek çözümler üzerine çalıştı.Milas Kaymakamı Eren Arslan’ın mahalle ziyaretlerinde son durağı Kapıkırı...

Kaymakam kırsalı karış karış dolaşıyor

Milas Kaymakamı Eren Arslan kurum amirleriyle birlikte gittiği Kapıkırı’da vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyerek çözümler üzerine çalıştı.

Milas Kaymakamı Eren Arslan’ın mahalle ziyaretlerinde son durağı Kapıkırı Mahallesi oldu. Haftanın Cuma günlerini kırsal mahallelerde geçiren Arslan’a burada da kurum amirleri eşlik etti. Mahalle girişinde mahalle muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılanan Arslan, mahalle kahvehanesine geçerek kendilerini bekleyen vatandaşlarla sohbet etti.

Kurum amirlerinden ve mahalle muhtarından mahalle ile ilgili bilgi aldıktan sonra bir konuşma yapan Kaymakam Arslan, “Bugün aranızda bulunduğum için mutluyum, ben Milas’ta göreve başlayalı 2,5 ay oldu. Zaman buldukça mahallelerimizi tanımak, vatandaşlarımızın sorunlarını mahallinde dinlemek, incelemelerde bulunmak, yaşlı, engelli, hasta, yatağa bağımlı gibi dezavantajlı vatandaşları hanesinde ziyaret etmek amacıyla, kırsal mahallelerimizin sorunlarının muhatabı kurumlarımızın amirleri ile beraber ziyaret ediyorum. Bu amaçla mahallenizdeyim. Sizleri dinlemek, sizleri ve bölgenizi tanımak istiyorum. Bizi misafir ettiğiniz için Mahalle Muhtarımız Necmettin Mekeci ve sizlere çok teşekkür ederim. Talepte bulunabileceğiniz bütün kurum amirleri burada. Sorunlarınızı iletebilirsiniz, ben sorunlarınızla bizzat ilgilenerek ilgili kurumları talimatlandıracağım” ifadelerini kullandı.

Arslan vatandaşlardan gelen, mahalle içi yolların iyileştirilmesi talebi ile ilgili konuyu ilgili kurumla görüşerek çözümü için talimatlandıracağını ve takipçisi olacağını söyledi.

Arslan, incelemeleri kapsamında 86 yaşındaki diyaliz hastası Ayşe Dudu Aslan ve 93 yaşındaki Mehmet Zeybek adlı vatandaşları ziyaret ederek sohbet etti, sorunlarını dinledi.(İHA)

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.