Kayıp kadın kanalda ölü bulundu

Fethiye’nin Yakacık köyünde sabah erken saatlerde evden çıkan ve geri dönmeyen üç çocuk annesi köyün sulama havuzunda ölü bulundu.Psikolojik rahatsızlığı bulunduğu öne sürülen 3 çocuk annesi Saliha Güler (54) sabah saatlerinde...

Kayıp kadın kanalda ölü bulundu

Fethiye’nin Yakacık köyünde sabah erken saatlerde evden çıkan ve geri dönmeyen üç çocuk annesi köyün sulama havuzunda ölü bulundu.

Psikolojik rahatsızlığı bulunduğu öne sürülen 3 çocuk annesi Saliha Güler (54) sabah saatlerinde evden çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Eşi Mustafa Güler ve köylüler Saliha Güler’in gidebileceği her yeri aradılar. Ancak bir türlü bulamadılar. Güler ailesi olayı Fethiye Merkez Jandarma Karakol Komutanlığına bildirdi. Aramalar jandarma ile birlikte genişletildi. Saliha Güler, Yakacık köyündeki evine yaklaşık bir kilometre mesafede köy sulama havuzunda ölü olarak bulundu. Vatandaşlar ve jandarma üç çocuk annesi kadının cesedini havuzdan çıkardılar. Cenaze otosuna alınan Saliha Güler önce Fethiye Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Cumhuriyet savcısının yaptığı ön incelemenin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.