Kaybolan yaşlı kadın bulundu

Ortaca ilçesine bağlı Gölbaşı köyünde eşiyle birlikte çıntar toplamaya giden ancak evine dönmeyen yaşlı kadın, sabaha kadar süren aramaların sonucunda bulundu.Ortaca bağlı Gölbaşı köyünden Şerafettin Muslu ile eşi Huriye...

Kaybolan yaşlı kadın bulundu

Ortaca ilçesine bağlı Gölbaşı köyünde eşiyle birlikte çıntar toplamaya giden ancak evine dönmeyen yaşlı kadın, sabaha kadar süren aramaların sonucunda bulundu.

Ortaca bağlı Gölbaşı köyünden Şerafettin Muslu ile eşi Huriye Muslu (75) sabah saatlerinde Ortaca Belediyesi sınırları içinde yer alan Çöp Toplama Merkezi civarındaki ormanlık alana çıntar toplamak için gitti. Şerafeettin Muslu, İkindi Namazını kılmak için eşini dağda bırakarak köye döndü. Akşam olmasına rağmen eşinin dönmediğini gören Şerafeettin Muslu, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek eşinin dağda kaybolduğunu bildirdi. İlçe Emniyet Müdürü Selami Bıçakçı ve polislerin gece dağa çıkarak aramalarına rağmen yaşlı kadını bulunamadı. Sabahın erken saatlerinde aramalarını devam eden güvenlik kuvvetleri yaşlı kadını ağacın altında otururken buldu.

İlk incelemelere göre ayağında burkulma tespit edilen ve yürümekte güçlük çeken yaşlı kadın  Polis aracıyla Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne getirilerek tedavi altına alındı.

Şerafettin Muslu; “Eşim  ile dün çıntar toplamak için dağa çıkmıştık. Akşam olmasına rağmen eve dönmedi. Merak edip aramalarımıza rağmen bulamadık. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne haber verip, yardım istedim. Gece aramalarımıza rağmen bulamadık. Sabah erken saatlerinde tekrar dağa çıkarak aramaya başladık. Bir ağacın altında oturmuş durumda bulduk. Ayağının burkulması yüzünden yüreyemediğinden eve dönememiş. Hastaneye getirip kontrol altına alınıp, tedavisi yapılacak” diye konuştu.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.