Kaybolan çocuğa polis sahip çıktı

Fethiye'de  Cuma günü akşam saatlerinde anne ve babasından habersiz evden çıkıp kaybolan 4 yaşındaki Nur Banu, ailesini korkuttu. Vatandaşların ağlarken bulduğu minik kız çocuğuna, Fethiye polisi sahip çıktı.Fethiye'de...

Kaybolan çocuğa polis sahip çıktı

Fethiye'de  Cuma günü akşam saatlerinde anne ve babasından habersiz evden çıkıp kaybolan 4 yaşındaki Nur Banu, ailesini korkuttu. Vatandaşların ağlarken bulduğu minik kız çocuğuna, Fethiye polisi sahip çıktı.

Fethiye'de Mustafa Kemal Bulvarı yakınında, bir marketin yanında ağlamakta olan 4 yaşındaki kız çocuğunun kaybolduğu anlaşılırken, vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi. Sadece adını söyleyebilen Nur Banu, evlerinin bulunduğu yeri tarif edemeyince, polis ekipleri Nur Banu ile birlikte çevrede minik kızın ailesini aradı. Hava soğuk olunca kızın üşüdüğünü gören polis, üzerinde polis arması bulunan kazağı küçük kıza giydirdi. Yaklaşık bir saat boyunca çevrede yapılan aramada kızın ailesine ulaşılamazken, bu arada polise doğru koşan bir şahıs gözlendi. Minik kız da babasını görünce kucağına atladı.

Bir fırıncıda çalıştığı öğrenilen baba Candan Esen, "Evde uyuyordum. Bizden habersiz kapının kilidini açarak, çıkıp gitmiş. Eşim de hemen her yerde arıyordu. Oldukça korktuk. Polise teşekkür ediyorum" dedi.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.