KAVAKLIDERE’DE TÜM YOLLAR YENİLENDİ

Mustafa AktaşMuğla’nın Kavaklıdere ilçesinde tüm yollar yenilendi. Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, ilçe merkezinde doğal çalışması dolaysıyla bozulan tüm yolların yeniden yapımının tamamlandığını belirtti.Belediye...

KAVAKLIDERE’DE TÜM YOLLAR YENİLENDİ

Mustafa Aktaş

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde tüm yollar yenilendi. Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, ilçe merkezinde doğal çalışması dolaysıyla bozulan tüm yolların yeniden yapımının tamamlandığını belirtti.

Belediye Başkanı Mehmet Demir, bu konuda yaptığı açıklamada, “Kavaklıdere ilçe merkezimizdeki Alt yapı çalışmalarından dolayı kullanılamayacak hale gelen Belediye başkanımız yetki ve sorumluluğundaki tüm yollarımızın yeniden yapımını tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçe merkezimizde yaklaşık 3,5 yıl süren Kanalizasyon ve İçme suyu hat yapımları çalışmaları ile birlikte bir yıl süren doğalgaz çalışmaları esnasında deforme olan İlçe merkezimizdeki Kavaklıdere Belediye başkanlığımızın yetki ve sorumluluğundaki son sokağımızdaki kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımızı bugün tamamladık.  İlçe merkezimizdeki tüm yollarımızın yeniden yapımlarını tamamlamış olmanın hazzını yaşadık” dedi.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.