Kasksız sürücü ölümden döndü

Milas ilçesinde pide dağıtımı yapan genç sürücü motosikleti ile hız yapınca az daha canından oluyordu.Kaza Milas merkez İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. Pidecide dağıtım elamanı olarak çalışan A.S (20) yönetimindeki...

Kasksız sürücü ölümden döndü

Milas ilçesinde pide dağıtımı yapan genç sürücü motosikleti ile hız yapınca az daha canından oluyordu.

Kaza Milas merkez İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. Pidecide dağıtım elamanı olarak çalışan A.S (20) yönetimindeki 20 K 7425 plakalı motosiklet hızla karşı şeritten gelerek sola dönmeye çalışan E.S 23 yönetimindeki 48 LY 803 plakalı minibüse çarptı.

Çarpmanın etkisi ile A. Motosikletten düşerek savruldu. Kaza sonrası motosiklet kullanılamaz hale gelirken A. S şans eseri kazayı yaralı olarak atlattı. Yaralı A.S’ye ilk müdahale 112 ekipleri tarafından yapılırken, daha sonra 75. Yıl Milas Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu arada minibüste bulunan minibüs sürücüsü E.S’nin babaannesi Emine Sakallı (73) olayın etkisi ile şok geçirdi. Durumu ağırlaşan Emine Sakallı'da Beçin 112 Ekiplerinin müdahalesi ile 75. Yıl Milas Devlet Hastanesinde müşahade altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 118 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.