Karikatüristlerden, Tokat’a ziyaret

Milas Belediyesi tarafından bu yıl 6.’sı düzenlenen Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışması’nda ödül almaya hak kazanan karikatüristler Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.Hacıali Ağa Konağı-Karikatürlü...

Karikatüristlerden, Tokat’a ziyaret

Milas Belediyesi tarafından bu yıl 6.’sı düzenlenen Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışması’nda ödül almaya hak kazanan karikatüristler Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.

Hacıali Ağa Konağı-Karikatürlü Ev’de düzenlenen 6. Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışması’nda ödül almaya hak kazanan ve ödüllerini almak için Milas’a gelen İran’lı karikatürist Sajad Rafeei,Ukraynalı Karikatürist Sergey Samendyeav,Jüri üyesi Kamil Masarıcı ve Turhan Selçuk’un eşi Ruhan Selçuk ile beraber Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret etti.

Başkanlık Makam odasında gerçekleşen ziyarette İran’lı karikatürist Sajad Rafeei Başkan Tokat’a düzenlenen yarışma için teşekkür ederek; “ İran’dan eşim ve kızımla beraber geldik. Turhan Selçuk’un büyük ismi ve sizin böylesine bir yarışmayı düzenlemiş olmanızın verdiği mutlulukla ödül törenine katılmak istedik. Böylesine büyük bir yarışmada ödül almaya hak kazanmak gurur verici. Yarışmayı düzenlemenizdendolayı başta Belediye Başkanımıza ve beni ödüle layık gören jüri üyelerimize teşekkür ediyorum”dedi.

Başkan Tokat ziyaret için karikatüristlere ve jüri üyelerine teşekkür ederek; “Uluslar arası Karikatür yarışması vesilesi ile bir çok başka ülkelerden dostlarımız oldu. Sizlerde bu dostlar arasına katıldınız.Sizlerinden buraya gelmesinden çok mutlu olduk.Milas çok büyük bir yerleşim yeri olmasa da sanatı ve özellikle de karikatürü seven bir ilçe.Ulusal ve uluslar arası alanda büyük önemi olan böylesine bir yarışma düzenlemekten ve yarışmanın da belli seviyelere gelmesinden çok memnunuz.Ben sizlere tekrar ilçemize geldiğiniz ve karikatür sanatına verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum”diye konuştu.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.