Karia, fuarın gözbebeği oldu

Her yıl deniz-kum-güneş konseptinin işlendiği ITB Berlin Turizm Fuarı’na bu sene alternatif turizm damgasını vurdu.Turizm sektörünün buluşma noktası olarak kabul edilen, ITB Turizm Borsası Fuarı, 5 Mart Çarşamba günü Almanya’nın...

Karia, fuarın gözbebeği oldu

Her yıl deniz-kum-güneş konseptinin işlendiği ITB Berlin Turizm Fuarı’na bu sene alternatif turizm damgasını vurdu.

Turizm sektörünün buluşma noktası olarak kabul edilen, ITB Turizm Borsası Fuarı, 5 Mart Çarşamba günü Almanya’nın Başkenti Berlin’de kapılarını 48. kez ziyaretçilerine açtı.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)’nun, turizm projesi olan Karia Yolu’nu tanıtım etkinlikleri kapsamında, Türkiye Kültür Rotaları Derneği ile birlikte yer aldığı ITB Berlin Fuarı, dünyanın en önemli turizm markalarını bir araya getirmesiyle dikkatleri çekiyor.

İlk iki gününde sadece profesyonel turizmcilerin ziyaret edebildiği fuarda, MUTSO’yu, Proje Koordinatörü Seher Taner Akgün, AB Dış Ticaret Uzman Yardımcısı Burcu Öztürk ve Proje yüklenicileri Yunus Özdemir ve Altay Özcan temsil etti. MUTSO temsilcileri Akgün ve Öztürk, ayrıca fuar çerçevesinde düzenlenen Avrupa Kültür Rotaları Komisyon Toplantısı’na katıldı. Fuar’da Karia Yolu, uluslararası katılımcılar ve ziyaretçiler tarafından oldukça yoğun ilgi gördü.

Muğla’nın alternatif turizm potansiyelini ve MUTSO projesi olan Karia Yolu’nu uluslararası boyutta tanıtmak, tüm dünyadaki sektör temsilcileriyle ve yürüyüş severler ile bir araya gelmek amacıyla Avrupa’nın en eski ve en büyük turizm fuarı olan ITB Uluslararası Turizm Borsası geçtiğimiz yıl 110 bin ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştı.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.