Karetecilerden Kocadon’a teşekkür

19. Balkan Çocuklar Karate Şampiyonası'nda 2 altın ve 1 bronz madalya kazanan Bodrumlu karateciler, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.14 - 15 Haziran 2014 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen ve Türkiye'nin...

Karetecilerden Kocadon’a teşekkür

19. Balkan Çocuklar Karate Şampiyonası'nda 2 altın ve 1 bronz madalya kazanan Bodrumlu karateciler, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.

14 - 15 Haziran 2014 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen ve Türkiye'nin yanı sıra Balkan Karate Federasyonları Birliği’ne üye ülkelerin katıldığı şampiyonada altın madalya kazanan Orhan Alp Kuzulu, Kayra Sezgin, bronz madalya kazanan Enis Altınbaş ile antrenörleri ve aynı zamanda Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Fatih Uzunlulu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Fatih Uzunlulu, Başkan Mehmet Kocadon'a teşekkür ederek, "İstanbul'da düzenlenen Balkan Çocuklar Karate Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı, ciddi dereceler elde etti. Türk Milli Takımı'nda bulunan Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate Takımı sporcuları da iki altın ve bir bronz madalya ile hem Türkiye, hem de Bodrum'u en iyi şekilde temsil etti. Sporcularımızın katıldıkları şampiyonalarda verilen destekler onları daha iyi motive ediyor. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Başkanımız Mehmet Kocadon'a, takımdaki sporcu kardeşlerim ve veliler adına bir kez daha teşekkür ederim. Önümüzde uluslararası bir şampiyona var ve Milli Takımımıza Kayra Sezgin ile Enis Altınbaş davet edildiler. Bu şampiyonada da ülkemizi ve Bodrumumuzu en iyi şekilde temsil edeceğiz.” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da dereceye giren sporcuları tek tek tebrik ederek altınla ödüllendirdi. Kocadon, “Türk Milli Takımı'na seçilerek Bodrum'un gururu olan çocuklarımızın Balkan Şampiyonası'nda dereceye girmeleri göğsümüzü kabarttı. Bodrum'da çeşitli spor branşlarında başarılı sporcularımızın olması biz yöneticiler için gurur verici bir olay. Başarılı sporcularımıza olan desteğim, her zaman sürecektir. Ayrıca sporcularımızın başarısında emeği geçen Sayın Fatih Uzunlulu'ya ve çocuklarımızın her zaman arkalarında duran ailelerine de ayrıca teşekkür ederim.” diye konuştu.

Bu haber toplam 164 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.