Karayolu Trafik ve Yol Güvenliği Araştırma Derneği Muğla’da kuruldu

Karayolu Trafik ve Yol Güvenliği Araştırma Derneği Yönetim Kurulunun 01.01.2013 tarih ve 54 sayılı kararı ile Muğla İlinde de faaliyetine başlarken, İl Temsilciliğine Hasan Cahit Tüfekçi, Ergin Tekeli ve Ramazan Yılmaz atanarak...

Karayolu Trafik ve Yol Güvenliği Araştırma Derneği Muğla’da kuruldu

Karayolu Trafik ve Yol Güvenliği Araştırma Derneği Yönetim Kurulunun 01.01.2013 tarih ve 54 sayılı kararı ile Muğla İlinde de faaliyetine başlarken, İl Temsilciliğine Hasan Cahit Tüfekçi, Ergin Tekeli ve Ramazan Yılmaz atanarak çalışmalarına başladı.

Derneğin ana merkezi Ankara’da bulunurken,  dernek Trafik ve Yol Güvenliğinde Trafik Hukuku, Trafik Eğitimi, Trafik denetimi, Yol (mühendislik), İlk ve Acil Yardım, Trafikte İnsan Hakları Mağduriyetleri, Trafik İstatistikleri alanında AR-GE çalışması , proje üretimi veya projelere ortak olarak kamuda veya özelde toplumsal bilinçlenmeye öncülük ediyor

Derneğin Muğla’daki kuruluşu ve faaliyetleri ile ilgili olarak dernekten yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

“Derneğimiz; tamamen sivil bir mantıkla ve hukuk çerçevesinde Trafik ve Yol Güvenliğinde kamunun hatalarını, imtiyazlarını da incelemekte ve bunları kamuoyuna Televizyon, Gazete ve Konferanslarla anlatmaktadır. Derneğimiz bir araştırma ve geliştirme kuruluşu olduğundan, buna göre üye profilini seçmektedir.

Derneğimizin, Trafik ve Yol Güvenliği alanında tarafsız ve objektif bir ihtisas ve araştırma kuruluşu olmasından hareketle, başta bu alanda görev yapan kamu kuruluşlarının, yerel yönetimlerin, üniversitelerin, trafik ve yol güvenliği alanında mal ve hizmet üreten özel sektörün ve  trafik mağduru ailelerin maddi ve manevi destek vererek geliştirmeleri dileğimizdir.

İl Temsilciliği olarak, derneğimizin Ana Tüzüğü çerçevesinde Muğla İlinde de faaliyetlerimiz devam edecek olup, Muğla Halkının Trafik ve Yol Güvenliği konusunda bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi çalışmalarına da devam edilecektir.”

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.