Karaova’nın yolları sil baştan

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Karaova bölgesindeki Sazköy ile Çamarası mahallelerini ziyaret ederek belediye ekipleri tarafından yapılan yol çalışmalarını inceledi. Uslu, bölgede yaşayan vatandaşlarla da görüşerek...

Karaova’nın yolları sil baştan

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Karaova bölgesindeki Sazköy ile Çamarası mahallelerini ziyaret ederek belediye ekipleri tarafından yapılan yol çalışmalarını inceledi. Uslu, bölgede yaşayan vatandaşlarla da görüşerek yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi aldı.

Sazköy Mahallesi ile Akdam Mevkii arasında kalan yolda gerçekleşen asfalt çalışmalarında toplam 210 ton sıcak asfalt kullanıldı. Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu da bölgeye giderek Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 5. Bölge Sorumlusu Zafer Yurt’un eşliğinde çalışmaları yerinde inceledi.

Uslu, "Karaova bölgemizde bulunan Akdam yolu olarak bilinen ve Sazköy’e kadar ulaşan Muğla Büyükşehir Belediyemizin sorumluluğunda olan bu yoldaki çalışmalarımızı, Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi 5. bölgedeki arkadaşlarımızın koordineli olarak çalışmasıyla bugün başlattık. Çalışmanın yapıldığı yol epeyce sıkıntılıydı, vatandaşlarımız çok zorluk çekti. Bizler de belirli bir programa göre hareket ettiğimiz için buraya ancak bugün gelebildik. Çalışmalarımızı Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon'un talimatıyla başlattık. Köylümüzün sıkıntısını gidereceğiz. Bütün ekiplerimiz, büyük bir öz veriyle çalışıyorlar. Vatandaşlarımıza gösterdikleri sabırdan ve anlayışlarından dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

İncelemelerinin ardından Sazköy Muhtarlığı, mahalle kahvesi ve Çamarası Mahallesi’ne de ziyaretlerde bulunan Başkan Yardımcısı Uslu, bölge halkıyla da bir araya gelerek vatandaşları dinledi. Uslu ayrıca Çamarası’nda bir aracın dahi güçlükle geçebildiği sorunlu yolda Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından yapılan yol genişletme çalışmalarını denetleyerek son durum hakkında bilgi aldı. 200 metrelik alanda yapılan çalışmada toplam 200 torba çimento ile 100 ton taş kullanıldı.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.