Karakuş, TOBB’un Mısır ziyaretinde yer aldı

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında Mısır’a bir ziyaret gerçekleştiren MUTSO Başkanı Karakuş, heyet ile birlikte Afrika – AB Enerji İş Dünyası ile Diyalog Toplantısı, İslam Ticaret Odası 21. Yönetim Kurulu...

Karakuş, TOBB’un Mısır ziyaretinde yer aldı

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında Mısır’a bir ziyaret gerçekleştiren MUTSO Başkanı Karakuş, heyet ile birlikte Afrika – AB Enerji İş Dünyası ile Diyalog Toplantısı, İslam Ticaret Odası 21. Yönetim Kurulu ve 31. Genel Kurulu’na katıldı.

Avrupa Odalar Birliği (EUROCHAMBRES) Başkan Yardımcısı, İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası (ICCIA) Başkan Yardımcısı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet, 8-9 Kasım tarihlerinde Mısır’ın başkenti Kahire’de gerçekleştirilen Afrika – AB Enerji İş Dünyası ile Diyalog Toplantısı, İslam Ticaret Odası 21. Yönetim Kurulu ve 31. Genel Kurulu’na katıldı. Ziyarete katılan heyette TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Polatlı Ticaret Borsası Yönetim kurulu Başkanı Yahya Toplu, Daire Başkanı Mustafa Bayburtlu ve Uzman Yardımcıları Şahla Ali Hasan ile Batuhan Demir yer aldı. TOBB Heyetini, Türkiye'nin başkent Kahire'deki Maslahatgüzarı Elçi Müsteşar Ali Rıza Güney karşıladı.

Toplantı öncesinde Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet, Türkiye’nin Kahire Büyükelçiliğinde Türk işadamları ile bir araya geldi. Ziyaret, Türkiye- Mısır ticari ilişkileri bakımından olumlu bir adım olarak değerlendiriliyor.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.