Karakuş: Bu süreçte siyaset yapmayın

Fethiye’de düzenlenen 27. Muğla Odaları ve Borsası Ortak Toplantısında konuşan MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Karakuş, ülkede yaşanan terör saldırılarını lanetlerken, milletvekillerine,...

Karakuş: Bu süreçte siyaset yapmayın

Fethiye’de düzenlenen 27. Muğla Odaları ve Borsası Ortak Toplantısında konuşan MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Karakuş, ülkede yaşanan terör saldırılarını lanetlerken, milletvekillerine, hiç değilse bu hassas süreçte siyaset yapmamalarını ve teröre karşı birlik beraberlik içinde çalışmaları çağrısında bulundu.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenen 27. Muğla Odaları ve Borsası Ortak Toplantısı Fethiye DSİ Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Muğla Valisi Amir Çiçek, AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, CHP Muğla Milletvekilleri Akın Üstündağ ve Ömer Süha Aldan ile MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın da hazır bulunduğu toplantıya Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Karakuş, MUTSO Meclis Başkanı Şükrü Altınay, yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları, odaların başkan ve temsilcileri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve davetliler katıldı.

Ülkede meydana gelen terör saldırılarının gündemi oluşturduğu toplantının açılışında konuşan MUTSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Karakuş da, Ankara ve İstanbul’da ardı ardına meydana gelen patlamalardan dolayı duydukları üzüntüyü dile getirerek, hain terör saldırılarını lanetledi.

Konuşmasında milletvekillerine de seslenen Başkan Karakuş, milletvekillerinin hiç değilse bu hassas süreçte siyaset yapmamalarını ve teröre karşı birlik beraberlik içinde çalışmaları çağrısında bulundu. Türkiye’nin bu zorlukları aşacak büyük bir ülke olduğunu da vurgulayan Başkan Karakuş, “Bunun sağlanabilmesi için de birlik beraberliğimizi korumamız şart” dedi.

Turizm ve tarım başta olmak üzere diğer sektörlerin de sorunlarına ilişkin görüş ve önerilerinin Odalar temsilcileri tarafından aktarıldığı toplantıda Başkan Karakuş ayrıca, coğrafi işaretlerle ilgili bir de sunum yaptı.

Başkan Karakuş sunumunun ardından, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen geleneksel vergi ödül törenine katılmak üzere toplantıdan ayrıldı.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.