KARAHAN; “ BODRUM’A YAKIŞIR BİR TESİS OLACAK”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, Turgutreis bölgesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Karahan, Turgutreis’in 50 yıllık sorununun çözüleceğini söyledi.Başkan Karahan, ”Belediye kapandığı...

KARAHAN; “ BODRUM’A YAKIŞIR BİR TESİS OLACAK”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, Turgutreis bölgesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Karahan, Turgutreis’in 50 yıllık sorununun çözüleceğini söyledi.

Başkan Karahan, ”Belediye kapandığı zaman 50 yıllık belediyeydi ve son dönemini biz yönettik Cumhuriyet Halk Partisi olarak. İtiraf edelim altyapı anlamında gerekenler yapılmadı. Bunu bütün yerel yönetimler olarak söylüyorum biz yönetemedik ya da kötü yönettik anlayışıyla söylemiyorum. Ama arıtma tesisinin yeri dahi yok planlara işlenmemiş. İlk 5 yıllık süreçte 2014 de yine CHP döneminde yer tespiti yapılmamış. Yer bulunduktan sonra Dünya Bankası kredisiyle yapılan tesislerde kriterler daha katı olabiliyor. Buna uyumlu hale getirildi. Deşarj projesine kadar ilk 5 yıl böyle geçti” şeklinde konuştu.

“TURGUTREİS’İN 40-50 YILLIK SORUNU ÇÖZÜLECEK”

Turgutreis arıtma tesisi ve şebekesinde inşaatın bir gün bile durmadığını söyleyen Karahan,” O bölgeyi hepimiz çok iyi biliyoruz şebeke hattının dolaşmasında Turgutreis arıtma tesisi ve şebekesinde inşaat bir gün dahi durmamıştır. Şuan yaşanan sorunlar gelecekteki güzel günlerin yaşanmasının önünü açacak. Altyapı zor bir süreç, şuan yapılan yatırımla beraber Turgutreis’in en az 40-50 yıllık sorunu çözülecek. 2022’nin sonunda Turgutreis bölgesinde çok daha farklı şeyler konuşacağız. Şuan halkımız haklı, haksızlar demiyorum. Ama altyapı çalışmaları maalesef böyle bir şey. Yakın zamanda mağduriyetlerin minimize indirileceğini düşünüyorum. Bundan sonra her şey çok güzel olacak Bodrum’a yakışır bir tesis olacak. Altyapısından, otogarına kadar birçok konuda Bodrum’da yatırımlarına devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesine, teşekkür ederiz” dedi.

Bu haber toplam 154 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.