Karagedik Saatcı’nın yanında

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya Fethiye halkı sahip çıkmaya devam ediyor. Yaklaşık 1 aydan bu yana gerçekleşen destek ziyaretlerine Karagedik Mahallesi de eklendi.Saatcı’ye destek ziyaretleri aralıksız olarak sürerken,...

Karagedik Saatcı’nın yanında

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya Fethiye halkı sahip çıkmaya devam ediyor. Yaklaşık 1 aydan bu yana gerçekleşen destek ziyaretlerine Karagedik Mahallesi de eklendi.

Saatcı’ye destek ziyaretleri aralıksız olarak sürerken, Karagedik halkını temsilen bir grup Saatcı’ya destek ziyaretinde bulundu.Bölgeden gelen yaklaşık 100 kişi Başkan Saatcı’ya mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Başkanları Behçet Saatcı’yla samimi şekilde sohbet eden vatandaşlar, isteklerini de aktardılar. Mahalle Muhtarı Niyazi Canözü, Karagedik Mahallesi’nin Saatcı’nın arkasında olduğunu söyledi. Bu desteklerin partiyle alakası olmadığını belirten Başkan Saatcı ise, “Bu bir duruştur” dedi.

“Saatcı’nın arkasındayız”

Karagedik’te bir araya gelen vatandaşlar Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya hem destek hem de mahallede yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etmek için ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete Karagedik Mahallesi Muhtarı Niyazi Canözü de katıldı. Bölgeye vatandaşlarla beraber kazandırdığı cami’nin yanı sıra bölgeye birçok hizmetin yapıldığını belirten Mahalle Muhtarı Niyazi Canözü, “Öncelikle Mahalle halkı olarak Başkanımızın arkasında olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Başkanımıza ne zaman telefon açsak bizi geri çevirmiyor. Ne istesek yapıyor. Allah kendisinden razı olsun. Fethiye Evi Gönüllüleri de bölgemizin en büyük sıkıntısı olan çocuklarımıza anasınıfını kazandırdı. Bunun yanı sıra sosyal tesisimiz yapılıyor. Burada hepsini saymaya gerek yok. Başkanımızdan ne istediysek, sağ olsun bizler için yaptı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” dedi.

“Bu işin partiyle alakası yok”

Vatandaşlara hitaben konuşan Başkan Saatcı, “Sizler daha iyilerine layıksınız. İnşallah daha iyilerini yapmaya Allah nasip eder. Allah-ü Teâlâ sizleri bizlere layık eylesin. Mahcup eylemesin. Bu bir duruştur. Bu olay siyaset falan değil. Partiye destekte değil. Bu şimdiye kadar etle tırnak gibi birlikte olmamızın sonucudur. Karşılıklı güvendir. Başka bir şey değil. Bizim şimdiye kadar aramıza ne nifak girdi ne de başka bir şey. Biz bir de samimi olduk. Bizim burada bir yanlışımız olmadı. Biz sizleri mahcup edecek, sizlerin güvenini zedeleyecek, kafanızı aşağı eğdirecek hiçbir yanlışlık yapmadık. Allah’ü Teâlâ bundan sonrada yaptırmasın. Sizler buraya gelerek Türkiye’de olmayan bir şeyi gerçekleştiriyorsunuz. Eğilip bükülen adam, ömür boyu eğilir. Bu bir duruştur. Dik duran adamda ömür boyu dik durur. Dik duranlara selam olsun. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.