Karacan’dan DGS semineri

Muğla’nın güvenilir ve etkin eğitim markası Muğla Karacan Akademi, Ula Ali Koçman Meslek Yüksek Okulundaki önlisans öğrencilerine Dikey Geçiş Sınavı (DGS) hakkında bilgiler aktardı.Seminerde; DGS’yle ilgili son kontenjan...

Karacan’dan DGS semineri

Muğla’nın güvenilir ve etkin eğitim markası Muğla Karacan Akademi, Ula Ali Koçman Meslek Yüksek Okulundaki önlisans öğrencilerine Dikey Geçiş Sınavı (DGS) hakkında bilgiler aktardı.

Seminerde; DGS’yle ilgili son kontenjan dağılımı, puanların hesaplanması, hangi bölümlere geçiş yapılacağı gibi merak edilen her konu hakkında ayrıntılı bilgiler verildi.

Ula Ali Koçman Meslek Yüksek Okulu öğretim elemanları ve öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği semineri değerlendiren Muğla Karacan Akademi Kurucusu Hüseyin Özgül; “Öğrencilerimizin gelecekteki hedeflerine yönelik doğru rehberlik yapmak için bu tür seminerleri yaptıklarını ve yapmaya devam edeceğiz.

Bu seminerin gerçekleşmesinde emeği olan DGS uzmanı Feray Suda’ya, Ula Ali Koçman  M.Y.O. yönetimine, öğretim elemanlarına ve öğrencilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.”dedi.

Bu haber toplam 152 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.